Κωπηλασία: Τρεις Έλληνες στην κορυφή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Κωπηλασία: Τρεις Έλληνες στην κορυφή του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Facebook Twitter
5

 

Οι τρεις Έλληνες κωπηλάτες κατέκτησαν το χρυσό και το ασημένιο μετάλλιο αντίστοιχα σε σκιφ και διπλό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας που διεξάγεται στο Χέλσιμποργκ της Σουηδίας.

Φορώντας  τις φανέλες των σωματείων τους , αφού στη διοργάνωση δεν μετέχουν Εθνικές ομάδες , η Αλεξάνδρα Τσιάβου κατάφερε με τα χρώματα του ΔΝΟ Ηγουμενίτσας να κερδίσει την πρώτη θέση στο σκιφ γυναικών ανάμεσα στα 12 πληρώματα του τελικού  ενώ ο Απόστολος και ο Νικος Γκουντούλας υπό τη σημαία του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης τερμάτισαν δεύτεροι στο διπλό σκιφ ανδρών μεταξύ των 16 πληρωμάτων που πήραν μέρος στο δικό τους τελικό.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM