Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο

Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο Facebook Twitter
75

Μια επιβάτιδα, που όπως λέει, ήταν παρούσα στο μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου στο Περιστέρι, περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός. Η επιβάτιδα τονίζει στον Αντ1 ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, η ίδια όπως και άλλοι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του 19χρονου, όμως, όπως λέει, ο ελεγκτής δεν δέχτηκε λέγοντας, «αυτά κάνετε για αυτό γίναμε έτσι όπως γίναμε». Υποστηρίζει ακόμη ότι ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, με ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες που έλεγξαν το όχημα και τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Ελλάδα
75

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΑΤΤΙΚΗ ΡΟΔΟ ΜΥΚΟΝΟ

Ελλάδα / Χωριάτικο: Πώς δρούσε το μεγάλο κύκλωμα - Η δικογραφία ξεπερνά τις 850 σελίδες

Στη δικογραφία περιλαμβάνονται 149 κατηγορούμενοι, με τα αδικήματα που αντιμετωπίζουν, να αφορούν μεταξύ άλλων, εγκληματική οργάνωση, φοροδιαφυγή και μη καταβολή χρεών και ασφαλιστικών εισφορών
THE LIFO TEAM