Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο

Επιβάτιδα μιλάει για το μοιραίο περιστατικό με τον 19χρονο Facebook Twitter
76

Μια επιβάτιδα, που όπως λέει, ήταν παρούσα στο μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή του 19χρονου στο Περιστέρι, περιγράφει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο νεαρός. Η επιβάτιδα τονίζει στον Αντ1 ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής, η ίδια όπως και άλλοι επιβάτες προθυμοποιήθηκαν να πληρώσουν το εισιτήριο του 19χρονου, όμως, όπως λέει, ο ελεγκτής δεν δέχτηκε λέγοντας, «αυτά κάνετε για αυτό γίναμε έτσι όπως γίναμε». Υποστηρίζει ακόμη ότι ο οδηγός πήρε το μέρος του ελεγκτή.

Εν τω μεταξύ σήμερα το πρωί έγινε αναπαράσταση στο τρόλεϊ, με ειδικό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και πραγματογνώμονες που έλεγξαν το όχημα και τη διαδικασία ανοίγματος της πόρτας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, σε μια προσπάθεια να σχηματίσουν εικόνα για το τι ακριβώς συνέβη.

Ελλάδα
76

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Άγνωστη η αιτία και η προέλευσή της - Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Πυροσβεστικής

Η τελευταία ενημέρωση για την οσμή που έγινε αισθητή από το Λαγονήσι μέχρι τη Δραπετσώνα και από τη Γλυφάδα μέχρι τη Νέα Σμύρνη, την Καλλιθέα και τον Άγιο Δημήτριο
THE LIFO TEAM
ΟΣΜΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΣ

Ελλάδα / Οσμή αερίου στην Αττική: Τι εκτιμά καθηγητής Χημείας - Συστάσεις για τη χρήση κλιματιστικών από πνευμονολόγο

Πού μπορεί να οφείλεται η οσμή εάν αποκλειστεί η διαρροή αερίου; - Οι συστάσεις της γιατρού Σ. Τσικρικά για τη χρήση κλιματιστικών και η εκτίμηση του καθηγητή Μ. Χάλαρη για το τι μπορεί να συμβαίνει
THE LIFO TEAM