Ποιες είναι οι πιο δύσκολες γυναίκες;

Ποιες είναι οι πιο δύσκολες γυναίκες; Facebook Twitter
29

Σιγά τα αβγά, οι πιο δύσκολες είναι οι σερβιτόρες και αυτό το γνωρίζουν άπαντες, ρε zoetic.

Για να είμαι πιο ακριβής, οι σερβιτόρες  είναι πιο δύσκολες και από την  επίλυση πολυωνυμίκης ανίσωσης τρίτου βαθμού από φοιτήτρια της νομικής  Αθηνών, τον δεκαπενταύγουστο, σε ξαπλώστρα της Πάρου, χωρίς κομπιουτεράκι και eyeliner.

Λιτό δεν με λες στην εικονογραφική αποτύπωση των όσων έχω στο μυαλό μου.

Μαλάκα όμως με λες, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Οι σερβιτόρες, που λές,  είναι οι νεράιδες των τόπων διασκέδασης. Είναι πάντα χαμογελαστές, περιποιημένες και πρόθυμες να σε εξυπηρετήσουν. Αυτός ο συνδυασμός μαμάς, σκλάβας και ερωμένης είναι κόκκινο λαμπάκι για τους άντρες,  για να μην αναφέρω και το πλεονέκτημα, πως αν τους αρέσει μια σερβιτόρα δεν χρειάζεται να την ψάξουν,  γιατί ξέρουν που θα την βρουν, σε αντίθεση με μια αστυνομικό για παράδειγμα.

Εξαιτίας όλων αυτών οι άντρες κάνουν το λάθος να τις ερωτεύονται.

Ναι, φίλοι και φιλενάδες είναι λάθος.

Περισσότερες πιθανότητες ανταπόκρισης έχετε από την Μις Υφήλιο 2018, παρά από μια σερβιτόρα.

Οι λόγοι είναι πολλοί.

Της την πέφτουν όλοι και με κάθε τρόπο, πράγμα που σημαίνει πως έχει ακούσει και έχει αντιδράσει με ένα συγκαταβατικό χαμόγελο, σε κάθε ατάκα, από το «έχω και κότερο, πάμε μια βόλτα», μέχρι το «εν πάση περιπτώσει, έχω μια πούτσα τόση» αλλά και το κλασσικό, «ρε ποιός Αϊνστάιν να πούμε... Τί θα ήταν ο Αϊνστάιν αν δεν ήταν ο Καραθεοδωρής, άσχετοι; Αφού κι' ο ίδιος το έγραψε, «όλα τα χρωστάω στο μεγάλο μου δάσκαλο, τον έλληνα Καραθεοδωρή και ξέρεις τι τον έχω εγώ τον Καραθεοδωρή  μανίτσα;  Ήταν παππούς, της γυναίκας του γυναικολόγου της μάνας μου. Όχι παίζουμε. Πιάσε ένα Campari  τώρα».

Από μεθυσμένες μαλακίες, τι να σου πρωτοδιηγηθεί!

Πέρα από αυτές τις γραφικότητες από τις οποίες η σερβιτόρα έχει βγει ζωντανή, αν και όχι χωρίς απώλειες,  δεν θα ανταποκριθεί και για άλλους λόγους.

Ένας βασικός λόγος, που οι άντρες αγνοούν, είναι ότι  όσο εκείνοι την γδύνουν με τα μάτια τους,  αυτή έχει χίλια δυο πράγματα στο μυαλό της, όχι δεν είναι πως τους βαριέται αλλά δουλεύει βρε κουτά!

Ή μάλλον δεν δουλεύει απλά,  σε συμβολικό επίπεδο,  έχει απαρνηθεί τη δόξα της ομορφιάς της, προκειμένου να ικανοποιήσει τα βίτσια του κάθε πελάτη. Μια νέα, όμορφη γυναίκα υπηρετεί ανυπόμονους, βυθισμένους σε καναπέδες πελάτες, που δίνουν εντολές και έχουν απαιτήσεις δυσανάλογες της αξίας τους ενώ παράλληλα στέλνουν μηνύματα ή παίζουν τάβλι.

Λεπτομέρεια θα μου πεις, αν είσαι άντρας και καυλιάρης.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι.

Μια στάση εδώ.

Το τάβλι στις καφετέριες είναι ότι οι ρακέτες στις πλαζ.

Μην με κοιτάς καχύποπτα, μου φάνηκε σημαντική  παρατήρηση.

 

Η σερβιτόρα,  ακόμα και να της αρέσεις, θα σε δυσκολέψει διότι έχει τεράστια (βυζιά) προσφορά εραστών για να διαλέξει, αν ποτέ θελήσει.  Ποια γυναίκα συναναστρέφεται περισσότερους άντρες από όσους αυτή και μάλιστα μπορεί να επιδεικνύει τους μνηστήρες της σε πραγματικό χρόνο;

Μνηστήρες που στην φαντασία τους, τους ανήκει από την πρώτη στιγμή.

Ακόμα και το πιο χαλαρό απόγευμα δεν θα υπάρχουν 2-3 κλαρινογαμπροί να ξεροσταλιάζουν για πάρτη της; Έχει τέτοια τύχη μια νοσοκόμα, μια δικηγορίνα ή μια αγρότισσα;

OXI!

Η σερβιτόρα είναι πηγή φωτός που κάνει πασαρέλα ανάμεσα στα τραπέζια. Καθώς περνά, σαν μέσα σε νέφη, νοηματοδοτεί με το εφαρμοστό κολάν και το βαθύ ντεκολτέ της  τη ρουτίνα της καθημερινότητας.  Με αυτό τον τρόπο  δίνει την ψευδαίσθηση πως παραμένει οικεία και προσιτή.

Δεν παίζει!

Στη μυσταγωγία της περιφερόμενης εικόνας της έρχεται να προσθέσει το βλοσυρό και πεινασμένο βλέμμα του αφεντικού της αλλά και τα πικρόχολα σχόλια των γυναικών  για τα βλαχομπαρόκ βραχιολάκια της, τα οποία στην κάνουν ακόμα πιο συμπαθή.

Μην το πολύαναλύουμε, η σερβιτόρα είναι ο στόχος κάθε καλού ή κακού σχολίου.  Το αντικείμενο εκτόνωσης της κοινωνίας των καφέ, μια αδιαπέραστη επιθυμία που σπάνια μας ικανοποιεί όπως πραγματικά θα θέλαμε, γιατί πότε δεν θέλουμε αυτό που της ζητάμε και ποτέ δεν μας προσφέρει όλα όσα θέλουμε.

 

29

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

14 σχόλια
Ακούστε τους λογους για τους οποιους ειναι σχεδον αδύνατο, να ρίξεις σερβιτόρα. Πρωτος και κυριοτερος ειναι οτι τους απαγορεύεται απο τα αφεντικά να κανουν κατι με πελάτη και αν κανουν χάνουν τη δουλεια τους. Ξερω γιατι εχω δουλεψει σερβιτόρος και μου το χαν απαγορέψει. 2ον υπάρχει μεγαλη πιθανότητα να τα εχουν με άνθρωπο μέσα απο το μαγαζι σερβιτόρο μπάρμαν ντι τζέι ακομη και αφεντικο. Πιθανότητα μικρη υπάρχει να ρίξεις σε μη σοβαρές καφετέριες οπου τα αφεντικά λενε στις σερβιτόρες να παιζουν η σπανίως και να κάθονται σε πελατες για να κανουν κατανάλωση... Αλλα αυτα τα μαγαζια ειναι πολυ λιγα. Οποτε μη προσπαθήτε τζαμπα, γίνεστε ενοχλητικοι τοσες πελάτισσες υπαρχουν...
Αρχές Ιουνίου αργά το βραδάκι κάνοντας βόλτα με μια φίλη μου ανακαλύψαμε κάτι όμορφα-συμπαθητικά cafe-bar στην οδό Σοφρωνίου, ένα μικρό στενάκι κάθετο στην οδό Ευμολπιδών στο Γκάζι. Όλοι οι πελάτες καθόντουσαν έξω αλλά σε ένα από αυτά μπήκαμε να δούμε και πως είναι μέσα. Μπαίνοντας στο εσωτερικό, μέσα δεν καθόταν κανένας πελάτης. Στον πάγκο του Bar από την έξω πλευρά κάθονταν ένας άντρας ασχολούμενος με ένα laptop και τον οποίο είχε αγκαλιάσει από τον λαιμό μία κοπέλα η οποία καυλάντιζε μαζί του. Γελάκια, φιλάκια, λογάκια, χουφτωματάκια και ξανά φιλάκια... Όταν μας αντιλήφθηκαν σαν να ξαφνιάστηκαν, σαν να τρόμαξαν. Περισσότερο η κοπέλα και μαζεύτηκαν κάπως. Εμείς ρίξαμε μία γρήγορη ματιά στον χώρο και ξαναβγήκαμε έξω χαζεύοντας. Σχεδόν αμέσως βγήκε έξω και η κοπέλα προκειμένου να μας εξυπηρετήσει. Ήταν η μία από τις δύο σερβιτόρες. Δεν καθίσαμε γιατί ήταν αργά. Απλά ζητήσαμε μία κάρτα του μαγαζιού. Η κοπέλα μας έδωσε μία καρτούλα και φύγαμε. Βγαίνοντας στον κεντρικό δρόμο (το cafe είναι σε ένα στενάκι όπως έγραψα στην αρχή), καθίσαμε σε ένα πεζούλι γιατί ήθελα να κοιτάξω κάτι στο κινητό μου. Αράξαμε και πιάσαμε την κουβέντα. Μετά από ένα τέταρτο περίπου ήρθε ένα smart και στάθμευσε στον κεντρικό δρόμο έξω από το στενάκι. Το οδηγούσε ένας νεαρός και καταλάβαμε πως κάποιον περιμένει. Μετά από λίγο ήρθε μία κοπέλα. Σκύβει στο παράθυρο του οδηγού φιλώντας τον παθιασμένα στο στόμα λέγοντας του: «Αχ συγνώμη μωράκι μου που άργησα σήμερα. Δεν με άφηνε να φύγω νωρίτερα ο βλάκας...».Ήταν η σερβιτόρα...!
Ό,τι επάγγελμα και να κάνει ο άλλος, δεν τον φλερτάρεις εν ώρα εργασίας του. Όσοι υποστηρίζουν αυτό που λέγεται "κατάλληλο timing", νομίζω πως είναι η πιο ακατάλληλη στιγμή για φλερτ...Ίσως οι όροι είναι ίσοι όταν το φλερτ γίνεται από εργαζόμενους την ίδια στιγμή, στον ίδιο χώρο. Τα παραδείγματα πολλά. Όπως: Οι πιλότοι με τις αεροσυνοδούς, οι νοσοκόμες με τους ιατρούς, οι σερβιτόρες με τους υπευθύνους των καταστημάτων ή τους ιδιοκτήτες τους... Και πολλά άλλα.Προσωπικά πάντως με σερβιτόρα δεν θα ήθελα να έχω σχέση. Ακούνε τόσες μαλακίες καθημερινά και δεν τους επιτρέπεται να αντιδράσουν. Και που είσαι κοπελιά; Όταν έρχεσαι στη δουλειά θα ντύνεσαι "ωραία"... Ο πελάτης πληρώνει και για να καυλώνει και για να καυλαντίζει... ΡΕ ΟΥΣΤ!!!
(«Kellnerin» είναι η σερβιτόρα στα Γερμανικά).Λορέντζου Μαβίλη:Εἰς τὴ Μίννα------------Τί μὲ γνοιάζει πῶς εἶναι κελνερίνα  ἂν μ' ὅλη τὴν καρδιά της μ' ἀγαπάει,ἂν τὰ στήθη της ἄσπρα εἶναι σὰν κρίνα,  ἂν σὰν τὰ Χερουβὶμ χαμογελάει;Σὰν ὁ τυφλὸς ποὺ ξάφν' οὐράνι' ἀχτίνα  τὸ μαῦρο σκότος γύρω του σκορπάει,ὅμοια κ' ἐγὼ θαμπόνομαι ἀπὸ κεῖνα  τὰ δυό της μαῦρα μάτια ἂν μέ τυράῃ.Ἄμε χάσου ξερὴ Φιλολογία,γριὰ φτιασιδωμένη, ἄσχημη, κρύα,  ποὺ ὣς τώρα τὸ μυαλό μου ἔχεις τυφλώσῃ.Τὴν Ἐμορφιὰ τὴν κλασικὴ σπουδάζωὅταν γλυκὰ τὴ Μίννα μου ἀγκαλιάζω,  ὅταν ἡ Μίννα ἕνα φιλὶ μοῦ δώσῃ.Kellnerin (alla Stecchetti)---------------------------Δέκα ποτήρια μπίρα κι' ἂν μοῦ φέρνῃς  τὰ πίνω γιὰ νὰ μένω ἐδῶ σιμά σου·γιὰ ταῖς χρυσαῖς ταῖς ὥραις ποὺ μοῦ παίρνῃς  μοῦ ῤίχνεις κἄπου κἄπου μιὰ ματιά σου.Ἀπὸ τῆς μπίρας τοὺς καπνοὺς μεθάει  ὁ νοῦς μου καὶ ψηλότερα πετάει.Τὴν καρδιά μου ᾑ ματιαῖς σου τὴν τρελλαίνουν  καὶ τραγούδια γιὰ σένα ἐκεῖθε βγαίνουν.Πηγές:[Εἰς τὴ Μίννα — Wikipedia](http://bit.ly/15N3t4c),[Εἰς τὴ Μίννα — Google Books](http://bit.ly/16gAfOP),[Kellnerin (alla Stecchetti) — Wikipedia](http://bit.ly/16TG45v),[Kellnerin (alla Stecchetti) — Google Books](http://bit.ly/16PJPaq).