ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων

Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων Facebook Twitter
53

Όχι μόνο τσαμπουκαλεύτηκε με ανθρώπους που δεν του έκαναν τίποτα, όχι μόνο τους τράβηξε βίντεο, αλλά το ανέβασε και στο youtube

Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων Facebook Twitter

για να του πούμε μπράβο. 

 

Κι όμως, έτσι νομίζει ότι απέδειξε ότι είναι καλύτερος άνθρωπος και ανώτερος "απ' τους βρομιάρηδες".

Αυτός, ο καθαρός. 

53

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Θα το ξαναγραψω αλλη μια φορα μηπως γινει κατι,χρονια στην γειτονια μου υπαρχει ενας Ελληνας πρεζεμπορος και ενας Ελληνας τοκογλυφος .Ειναι σεβαστοι πολιτες με τις αυτοκινηταρες τους και τις σπιταρες τους ,ολοι ειναι ευγενεστατοι μαζι τους και ποτε κανεις δεν εχει πει τιποτα ακομα και αν ο πρεζεμπορος μπηκε για λιγο φυλακη και βγηκε ,ολοι ομως ξερουν περι τινος προκειται. Αν βλεπει ο Peter Kemmos την αναρτηση παρακαλω να επικοινωνησει μαζι μου επειδη η γειτονια χρειαζεται τον δικο της Batman,ειχα μια ελπιδα με τους χρυσαυγιτες αλλα προτιμησαν να ασχοληθουν με κατι πακιστανους στα φαναρια....
Για να μιλήσω στη γλώσσα του τύπου, αν ήταν μάγκας θα πέταγε την πραμάτεια του πακιστανού στη θάλασσα, αλλα τότε θα είχε να κάνει με τον έλληνα μαυραγορίτη δουλέμπορο αφεντικό του πακιστανού...
Θα ήθελα πάρα΄πολύ αυτόν ή όποιον χρησαυγήτη να τον είχα μαζί μου στο Harlem ή in the back streets of Chicago να έβλεπα πως θα επιβίωναν αυτού του τύπου οι άντρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σεόσους τους ακολουθούν ή τους ψηφίζουν, ενδέχεται να πάσχεται απο Διαταραχή Ψυχαναγκαστικού Αυνανισμού.
Βέβαια, αυτό που ήθελε ο ψυχανώμαλος το πέτυχε, δηλαδή να δημιουργήσει θέμα και να γίνει περίπου διάσημος για λίγο στο διαδίκτυο. Τώρα θα καμαρώνει σε κάποιους που του μοιάζουν και θα επιδεικνύει με καμάρι τα σχόλια που γίνονται για τον ίδιο. Ακόμα και η αρνητική κριτική θα τον ικανοποιεί. Μάλλον πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του, καλό θα ήταν να τον αναλάβει ένας καλός ψυχίατρος.
@The Lion King 12.8.2013 | 07:31Λίγες μέρες μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους, ένας Αμερικάνος σκότωσε έναν Ασιάτη «για εκδίκηση». Τον πέρασε για μουσουλμάνο, αλλά στην πραγματικότητα ήταν ινδουιστής.
Κανείς δεν έχει δεί τα υπόλοιπα βίντεο του έτσι; Ορίστε σε νεότερη εκδοχή και χωρίς μαλλιά και μούσια,να τραγουδάει Αρβανίτικα. http://www.youtube.com/watch?v=sTja1yTkNCw&list=TL_X65VtQlg_AΜάλιστα σε πιο προηγούμενο του βίντεο,συναντάει κανείς αυτό το σχόλιο. nazbolgr 8 hours agoΚέμμο είσαι αλβ***ς ρε μαλ***Wikipedia:Οι Αρβανίτες (Αρβανίτικα: Arbëreshë ή Αρbε̰ρεσ̈ε̰) είναι πληθυσμιακή ομάδα της Ελλάδας, τα μέλη της οποίας μιλούν τα Αρβανίτικα, κλάδο της τοσκικής διαλέκτου της αλβανικής γλώσσας. Κατάγονται από πληθυσμούς οι οποίοι μετακινήθηκαν κυρίως στη νότια και κεντρική Ελλάδα από την σημερινή νότια Αλβανία κατά τη διάρκεια του Μεσαίωνα, ιδίως μεταξύ του 13ου και 16ου αιώνα λόγω διάφορων κοινωνικοπολιτικών συνθηκών της εποχής.[3] Οι Αρβανίτες έπαιξαν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της Eλληνικής Επανάστασης του 1821. Ωστόσο σημειώνεται ότι σε πηγές τις εποχής "αρβανίτες" ονομάζονται κυρίως οι μουσουλμάνοι Αλβανοί που μάχονταν με την πλευρά του Οθωμανικού κράτους ή του Αλή Πασά ή και αυτόνομα ως ληστές (π.χ. βλ. δημοτικά τραγούδια συλλογής T. Kind[4])Αρβανίτες επίσης αποκαλούνταν διάφοροι χριστιανοί μισθοφόροι των Βαλκανίων ανεξαρτήτως εθνότητας.[5] Βλ. επίσης κατωτέρω, "Δημογραφικά στοιχεία".OOPS! Κάποιος είναι ιστορικά αναλφάβητος σχετικά με την καταγωγή του...Κι αν τελοσπάντων δεν είναι Αρβανίτης,γιατί τραγουδά αρβανίτικα?
Μάλιστα. Ψυχίατρος δεν είμαι, αλλά θα τολμήσω να κάνω τη διάγνωση. Το μάτι του γυαλίζει πολύ. Το "αγόρι" ψοφάει για δημοσιότητα και θα κάνει τα πάντα για να δει τα μούτρα του στο διαδίκτυο και άλλες φορές. Όχι μόνο θα τραγουδάει αρβανίτικα και θα απειλεί μετανάστες, αλλά θα χορεύει ξεβράκωτος καρσιλαμά προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. Κρίμα στα παιδάκια του, αν πραγματικά έχει και δε λέει παραμύθια.
Καλά οκ αυτός πες δεν είναι στα καλά του ..Αυτός που έφτιαξε τη σελίδα "Θέλουμε να αυτοκτονησει ο Peter Kemmos" νομίζει οτι είναι καλύτερα;;;Προσωπικά είδα το βίντεο κ ταράχτηκα με τις φωνές κ την οργή που έβγαζε προς έναν αόρατο εχθρό!Ναι συμφωνώ ότι οι αλλοδαποί έχουν γίνει πολύ σε μια κουτσουλιά χώρα,δε μας τρώνε το ψωμί γιατί οι Έλληνες τις δουλειές,τα ωράρια κ τα ποσά που λαμβάνουν οι αλλοδαποί ουτε για πλάκα μην τους πείς να τις κάνουν,μάλιστα πρόσφατα άτομο που γνωρίζω κ εχει πολύ μεγάλη ανάγκη για χρήματα του είπα να παει μεροκάματο σε κτήμα κ το θεώρησε πολύ μεγάλη προσβολή.Αυτό το κακόμοιρο εκει που καθόταν στην παραλία ξαφνικά άρχισε να ακούει κερατιάτικα απο το πουθενά κ αντιπ να τον αφήσει να ουρλιάζει έκατσε κ τα άκουσε!Δεν τους αντέχω τους αλλοδαπούς απο αυτές τις γνωστές χώρες ..με τρομάζουν,αλλά ποτέ δε θα έμπαινα στη διαδικασια να τους προσβάλω ή να του κάνω κακό γιατί κ οι δικοί μας άνθρωποι κάπου είναι μετανάστες και κάποιοι τους άνοιξαν τις πόρτες κ τους δέχτηκαν ...γιατί όχι κ εμείς!
Να είστε καλά..! είχα καιρό να γελάσω όσο γέλασα όταν είδα το video που παριστάνει τον Χίτλερ.Το επίπεδο της νοημοσύνης του φαίνεται με την δημοσίευση αυτών των βίντεο. (btw, ελπίζω να μας διασκεδάσει με το να μιμηθεί κι άλλους "διάσημους", δείχνει να έχει ταλέντο)
Είναι χαρακτηριστικό όλων των κινημάτων και των σταυροφοριών, ότι ο ψυχοπαθολογικός παράγοντας αποκτά πρωτεύοντα ρόλο.- Robert Lindner, 1916-1967, Αυστριακός ηθοποιός & συγγραφέας
φίλε alternativoice μ'έκανες να δω κι αυτό το βίντεο τού βλαμμένου.Καλά,ο άνθρωπος είναι ταλιμπάν και βλαξ ταυτοχρόνως.Δηλ.η βλακεία στο ύψιστο.Κάτι σαν Χ.Α.,ας πούμε.Ό,τι το πιο επικίνδυνο.Εκεί πρέπει ν' ανήκει ο βλαξ.Κατά τ' άλλα λέει πως ανήκει στη Δύση,ο πανηλίθιος.
Το βίντεο όπου μιμείται τον Χίτλερ το είδα.Μάλλον δεν ξέρει τι τού γίνεται.Πρόκειται περί ψυχοπαθολογικής περίπτωσης.Γιατί και το άλλο,το υποτίθεται τραγουδιστικό βίντεο,ψυχοπαθολογικό είναι.Σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό,αυτό είναι πρόβλημα τής Πολιτείας κι όχι τού κάθε τυχαίου,που μπορεί να κουβαλάει πρόβλημα.Η αυτοδικία είναι ίδιον απολίτιστων κοινωνιών.Αρκεί φυσικά να είναι σωστή η Πολιτεία.Και η Πολιτεία τελευταίως προσπαθεί.
Ο άνθρωπος αυτός έχει σίγουρα ψυχοπαθολογικό πρόβλημα. Μιά ματιά να ρίξει κανείς στα βίντεο που έχει αναρτήσει αντιλαμβάνεται το μέγεθος του προβλήματος. Κρίμα στα παιδιά του.