Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων

Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων Facebook Twitter
53

Όχι μόνο τσαμπουκαλεύτηκε με ανθρώπους που δεν του έκαναν τίποτα, όχι μόνο τους τράβηξε βίντεο, αλλά το ανέβασε και στο youtube

Καλοκαιρινή αηδία: Έλληνας δείχνει την ''ανωτερότητά'' του έναντι των ξένων Facebook Twitter

για να του πούμε μπράβο. 

 

Κι όμως, έτσι νομίζει ότι απέδειξε ότι είναι καλύτερος άνθρωπος και ανώτερος "απ' τους βρομιάρηδες".

Αυτός, ο καθαρός. 

53

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

20 σχόλια
Και μονο οι απειλες φτανουν νομιζω για εισαγγελεα να κλεισει μεσα τον καφρο χρυσαυγιτη . Τα λεγομενα φυσικα δεν ειναι καν αξια σχολιασμου , ας ξεκινησει καποιος δικηγορος μπας και γλυτωσουνε εστω και απο ενα βλακα λιγοτερο ποτε δεν ειναι αργα
Ενώ η συμπεριφορά αυτού, είναι νόμιμη.... Η "νομιμότητα" είναι το πρόσχημα όλων των σοβινιστών που δε γουστάρουν σκουρόδερμους αλλόθρησκους. Και νόμιμοι να ήταν, πάλι δε θα τους γουστάρανε.* Στην αρχή που είπε "είσαι παράνομος", μου ήρθε στο μυαλό η Σέιλορμουν "θα σε τιμωρήσω σκληρά, στο όνομα του φεγγαριού".
Δείτε κι ένα άλλο [βίντεό του](http://youtu.be/RTwTjH9jnEQ), στο οποίο μιμείται τον Αδόλφο Χίτλερ μπροστά στην κάμερα. Πρόκειται για τον ίδιο, διότι στο βάθος βλέπει κανείς τα ίδια έπιπλα με [ενός άλλου βίντεο του ίδιου ανθρώπου](http://youtu.be/1EslV2Dsy4E).
Αλλος ενας ,τραμπουκος,,απολιτιστος,αγενης,,ρατσιστης,περιορισμενης ευθυνης που κυκλοφορει ελευθερος δυστυχως.Για να κανει τσαμπουκα ορμησε αμεσως αλλα εχει το θρασος,κι οχι το θαρρος,να λεει του μεταναστη να παρει τηλεφωνο την αστυνομια και να μιλαει ελεϊνα στις κυριες ο τραμπουκος και δειλος...Το Έλληνας Άρη επρεπε να το βαλεις σε εισαγωγικα γιατι ντροπιαζει την πατριδα και τον πολιτισμο μας με τετοιους τροπους!
Πηγαίνοντας στη σελίδα του βίντεο (http://youtu.be/7ESjHdffWbs) και κάνοντας κλικ πάνω στο σημαιάκι μπορείτε να καταγγείλετε το βίντεο στην Google.Αν όλοι όσοι έχουν κάνει Ειδικές Δυνάμεις είναι ψευτόμαγκες σαν κι αυτόν, ζήτω που καήκαμε άμα γίνει πόλεμος…
Κάθησα με ιώβειο υπομονή και το είδα όλο. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι μπορεί να μην είμαι σίγουρος ότι 'το μνημόνιο είναι βία', είμαι όμως απόλυτα πεπεισμένος πως ΑΥΤΟ είναι βία. Με προφανή όσο ο ήλιος ρατσιστικά κίνητρα.Λοιπόν, μιας και δεν χρειαζόμαστε άλλους αντιρατσοστικούς νόμους (αφού έχουμε από το 1979 όπως κόπτονταν οι πολιτικοί της κυβέρνησης), μπορούμε παρακαλώ να εφαρμόσουμε αυτούς που έχουμε?
Τι ξυλο θα εφαγε απ τη γυναικα του στο σπιτι και βγηκε να ξεσπασει...να νιωσει αντρας εκει που τον παιρνει... η ετσι νομιζε τελικα. Δε μασησε ο αλλος. Καιπαλι απο γυναικες τη βρηκε!! Κι εχει και 3 παιδια... κριμα στα παιδακια..
Ακριβώς. Στο βίντεο φαίνεται ένας ηλίθιος ψευτοτσαμπουκάς που παριστάνει τον άντρα και τρεις δυναμικές γυναίκες, που φαίνεται πως διαθέτουν ό,τι δεν διαθέτει ο τραμπούκος.
Χιλιαδες Ελληνες εχουν τρια παιδια και εχουν παει στρατο αλλα δεν κανουν καφριλες και ρεζιλευουν τη χωρα τους επειδη τα βρηκαν σκουρα στη ζωη τους. Η μονη βαρια βιομηχανια μας ειναι ο τουρισμος. Ο τουριστας ερχεται στην παραλια για να ηρεμησει και οχι να βλεπει καραγκιοζιλικια απο ραμπο της συμφορας. Το βιντεο πρεπει να εξετασθει απο τις αρχες και αν διαπιστωθει οτι ο εν λογω συμπολιτης μας ειναι υποπτος για αντιποιηση αρχης να παρεμβουν.Το ανησυχητικο με τους πολιτες που εχουν φασιζουσες αποψεις ειναι οτι εχουν αποθρασυνθει τελειως και βλαπτουν την πατριδα τους.Εδω εχουμε κραυγαλεα περιπτωση ρατσισμου και ειναι υποχρεωση ολων μας να δειξουμε οτι δεν συμμεριζομαστε τις αποψεις αυτες.Κυριε Δημοκιδη εχετε ονομα, στοιχεια παρακαλω να τα προωθησετε στις αρχες και να μας ενημερωσετε για την αντιδραση του κρατους.Ευχαριστω.
Λάθος φίλε, δεν είναι καν περίπτωση ρατσισμού. Είναι καθαρή περίπτωση προβληματικού ανθρώπου, που θα την έπεφτε σε οποιονδήποτε αδύναμο ήταν του χεριού του, όχι μόνο σε ξένους, για να αποδείξει στον ίδιο τον εαυτό του ότι δεν είναι ένα τίποτα.Η επανάληψη της φράσης "θα σας γ....ω", νομίζω δείχνει καθαρά ότι το πρόβλημά του ξεκινάει από την ανεπάρκειά του ακριβώς σε αυτό το θέμα. Μη μας μπερδεύουν τα τρία παιδιά που επικαλείται, όποιος καταφέρνει να αφήσει έγκυο μια γυναίκα δε σημαίνει ότι είναι και ικανός εραστής. Επίσης όποιος αισθάνεται σίγουρος για τις σεξουαλικές του επιδόσεις δεν απειλεί συνέχεια τους άλλους ότι θα τους γ......Δεν είναι ρατσιστής, μ.....ς με όλη τη σημασία της λέξης είναι. Αυτός και στη μάνα του και στον πατέρα του και στη γυναίκα του κάπως έτσι θα φέρεται.Το κακό είναι ότι διαθέτουμε στην Ελλάδα πολλούς σαν αυτόν.
Ο άνθρωπος που εμφανίζεται σε αυτό το βίντεο(http://www.youtube.com/watch?v=SGbTTnhnvOQ) είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που βλέπουμε εδώ... Τα συμπεράσματα λοιπόν που προκύπτουν είναι τα εξής: Σίγουρα η έλλειψη μόρφωσης και κάποιου ανώτερου πνευματικού και ηθικού επιπέδου,παίζει πολύ σημαντικό παράγοντα για να οδηγείται κάποιος σε αυτές τις πράξεις. Βλέπουμε λοιπόν άτομα που ακολουθούν τις εκάστοτε "μόδες",θέλοντας να κλέψουν και αυτοί λίγη από τη δόξα των πρωταγωνιστών,των Μέσων Μαζικής Αποχαύνωσης. Λειτουργώντας σαν πρόβατα επομένως,μπορούν να μεταβαίνουν από το μαντρί των αγανακτισμένων σε αυτό των χρυσαυγιτών κ.ο.κ. Μπορούμε να προνοήσουμε για την αποτροπή αυτών συμπεριφορών;Μπορούμε να ορίσουμε μια βάση επιπέδου που θα παρέχεται σε όλους τους ανθρώπους ώστε να λειτουργούν όλα αρμονικά,χωρίς όμως αυτό να θεωρηθεί φασιστικό;Τι θα γίνει με αυτούς που είναι ήδη "προβληματικοί";Γιατί καλά,αυτόν που βλέπεις ότι αλλάζει "στρατόπεδα",μιας και δεν το κάνει γιατί άλλαξε απόψεις και συνείδηση(που δεν έχει έτσι κ αλλιώς),απλά πηγαίνει σαν πρόβατο στη σφαγή,μπορείς πες με τα κατάλληλα μέσα να του δώσεις να καταλάβει πως έχουν τα πράγματα και να βρει ένα αληθινό σκοπό στην ύπαρξή του. Τον άλλο όμως,που είναι "η αρχή του κακού" και διαδίδει και εγκρίνει όλες αυτές τις ιδέες της χρυσής αυγής και όποιας άλλης φασιστικής,νεοναζιστικής,καπιταλιστικής και όποια άλλη αρνητική,μοχθηρή και απάνθρωπη στάση,αυτός περιμένεις ότι θα αλλάξει ποτέ;Μόνο με θαύμα,αλλά και πάλι θα είναι επίφοβοι.Όπως λέει και ο Καβάφης,"ο αρνηθείς δεν μετανιώνει".Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσαν από μόνοι τους να τα αντιλαμβάνονται αυτά τα πράγματα,αλλά δεν είναι εφικτό καθώς δεν υπάρχει το απαιτούμενο επίπεδο.
Είναι γνωστό ότι στις πλατείες με τις κρεμάλες είχε μαζευτεί (εκτός από λίγους πραγματικά αγανακτισμένους) κάθε καρυδιάς καρύδι και κάθε προβληματικός ανεγκέφαλος των άκρων.Όσοι τους χάιδευαν και τους εξυμνούσαν τότε για τους δικούς τους λόγους, ας μην απορούν τώρα για την εύκολη μετακίνηση του κάθε τραμπούκου ψευτογ...ά από το ένα άκρο στο άλλο.
Δηλαδη αυτός τώρα έβγαλε το βίντεο για να δείξει τι μαγκιά έκανε; Αφού καταξεφτιλίστηκε και από το παιδί και από τις κυρίες. Εγώ θα έσβηνα το βίντεο και δε θα το 'λέγα σε κανέναν.
Πραγματικα τοσο κόμπλεξ σε άνθρωπο δεν έχω ξαναδεί ... Αν ήταν η μάνα του η ο πατέρας του στη Γερμανία,Γαλλία,Κίνα κτλ και τους αντιμετώπιζαν έτσι θα έκραζαν.. Δεν καταλαβαίνουν οτι μας ξεφτιλίζει σαν λαό; Λυπηρό!
Λολ, μ'αρέσει που έχει αλλάξει και το όνομα του σε "Peter" ο φίλος μας ο Πέτρος ο γνήσιος ο Ελληνάρας...Αλλά σωστά τα λέει που μας κλέβουν τις δουλειές. Να έχεις όνειρο ζωής να πουλάς βραχιόλια στην παραλία και να έρχονται οι άπλυτοι και να σου στερούν μια ευκαιρία ζωής.... Όρμα τους ρε "Peter"! Φατούυυυς!!
@Pipebomb 11.8.2013 | 18:11Το όνομά του είναι Παναγιώτης (Τάκης) κι εργάζεται (ή έχει εργαστεί) στη Μελβούρνη. Γνωρίζω κι άλλη περίπτωση Ελληνοαυστραλού Παναγιώτη που οι Αυστραλοί τον φωνάζουν Peter διότι δυσκολεύονται με το «Παναγιώτης».
ειλικρινα στα τετοια μου τι λεει ο πανουσηςεκει περα κανω τακτικα μπανιο οπως πορτο γερμενο γερμενο και ψαθα εαν απλα τυγχαινε να ειμαι μπροστα θα προσπαθουσ ανα τον ξεφιλισω με χιουμορ-αν κατορθωνα να καταλαγιασω την επιθυμια μου να τον σαπακιασωτεσπα ολλοι το ειδαν ελπιζω οι συντοπιτες του να τον ξεσκισουν στην καζουρα
Να μας πουν τώρα όσοι λένε ότι έχουμε αντιρατσιστικούς νόμους και δεν τους εφαρμόζουμε στην Ελλάδα τι ακριβώς πρέπει να γίνει. Γιατί νόμοι υπάρχουν μόνο στα χαρτιά σε πολλές περιπτώσεις σε αυτή την χώρα. Θα τον μαζέψει τον τύπο κανένας;
@Nick Tsirabidis 11.8.2013 | 18:03[Γ. Πανούσης: «Ποινικά δεν υπάρχει αντιποίηση Αρχής»](http://bit.ly/19c3fIG):> Εάν το δει αυστηρά ποινικά είναι δύσκολο να κάνεις λόγο για αντιποίηση αρχής. Εμφανίστηκαν ως πολίτες οι οποίοι ήθελαν να κάνουν ένα τσαμπουκά απέναντι σε άλλους πολίτες. Δεν διεφάνησαν χαρακτηριστικά αστυνόμου ή ότι το έκαναν εν ονόματι του νόμου. [Αντιποίηση αρχής και απρόκλητη φθορά ξένης ιδιοκτησίας : η περίπτωση της ΧρυσήςΑυγής](http://bit.ly/1cFoE0F):> Η πλήρωση της αντικειμενικής υπόστασης του εγκλήματος της αντιποίησης της αρχής προϋποθέτει δηλαδή όχι απλώς την διενέργεια πράξεων που προσιδιάζουν σε αστυνομικούς ή σε άλλους δημόσιους, δημοτικούς ή κοινοτικούς υπαλλήλους αλλά και το να εμφανίζεται ο δράστης σαν αστυνομικός. Ενδεικτικά έχει κριθεί από την νομολογία ότι αποτελεί αντιποίηση αρχής η ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων από τον εμφανιζόμενο ως τροχονόμο με στολή, η χωρίς δικαίωμα ή ενέργεια έρευνας ή κατάσχεσης από τον εμφανιζόμενο ως δήθεν αστυνομικό ή η διενέργεια ανακριτικών πράξεων από τον γραμματέα της εισαγγελίας ή η εμφάνιση ιδιώτη ως δήθεν αστυνομικού που ζητάει στοιχεία από διερχόμενο ή η κοινοποίηση θρησκευτικών μηνυμάτων με την ιδιότητα του Μουφτή από πρόσωπο που δεν ήταν μουφτής και τέλος η εμφάνιση ιδιώτη ως φορέα ιδιότητας λειτουργού της Εκκλησίας της Ανατολικής Ορθόδοξης Εκκλησίας του Χρηστού και η άσκηση της υπηρεσίας την οποία μόνο ο λειτουργός της εκκλησίας αυτής μπορεί να ασκεί. Η εμφάνιση του δράστη μπορεί να γίνει με οποιοδήποτε τρόπο όπως εμφανισακά με μια στολή, με επίδειξη μιας πλαστής προφανώς ταυτότητας, απλής δήλωσης – βεβαίωσης ότι είναι αστυνομικός κτλπ.> Για να καταλάβουμε καλύτερα το έγκλημα της αντιποίησης αρχής ας χρησιμοποιήσουμε ένα πολύ απλό παράδειγμα: Όποιος παρουσιάζει τον εαυτό του σε τρίτους ως αστυνομικός χωρίς να έχει αστυνομική στολή ή χωρίς να αντιποιείται αστυνομικά καθήκοντα δεν τελεί κανένα έγκλημα. Όποιος παρουσιάζεται σε τρίτους και χωρίς να αναφέρει ότι είναι αστυνομικός προβαίνει σε ελέγχους , ζητάει επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κτλπ δεν τελεί το αδίκημα της αντιποίησης αρχής. Όποιος παρουσιάζεται σε τρίτους ως αστυνομικός, προβαίνει σε πράξεις που ανήκουν στην αρμοδιότητα αστυνομικού ή φοράει αστυνομική στολή διαπράττει αντίστοιχα αντιποίηση αρχής και αντιποίηση στολής και τιμωρείται.
Το ερώτημα είναι, διώκεται κάτι από αυτά που έκανε αυταπάγγελτα; Γιατί από ό,τι φαίνεται, από τους παρευρισκόμενους δεν τον πήγε κάποιος στην αστυνομία.Πάντως εγώ ένα mailάκι στην αστυνομία το 'στειλα. Σιγά μην πάρω απάντηση βέβαια, από την άλλη ποτέ δεν ξέρεις.