Ένας παππούς καπνίζει «χόρτο» για πρώτη φορά στη ζωή του

Ένας παππούς καπνίζει «χόρτο» για πρώτη φορά στη ζωή του Facebook Twitter
4

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

It's Viral / Κωνσταντίνος Αργυρός: μπουζούκια, γαρύφαλλα λιωμένα και Ελγίνεια

Ανεβαίνει στη πίστα για να πει την καψούρα του τυλιγμένος με ελληνικές σημαίες. Τραγουδάει τώρα με την Βανδή, και πίσω από τα κεσεδάκια με τα γαρύφαλλα βάζει για φόντο τα Ελγίνεια. Έτσι ευθυτενής που στέκεται μπορεί και να ετοιμάζεται να πει τον εθνικό ύμνο.

σχόλια

2 σχόλια
Πόσο τον χάρηκα τη στιγμή που βγήκε στο δρόμο και άρχησε να χαμογελά με όλα γύρω του...Πραγματική ευτυχία χωρίς χημείες από αντικαταθλιπτηκά και xanax.
Οτιδηποτε βαζεις στον οργανισμο σου για να σε κανει να αισθανθεις καλα ειναι το ιδιο.Εχει την ιδια βαση. Η διαφορα ειναι οτι τα φαρμακα και το αλκοολ ειναι "επεξεργαμενα" ενω η κανναβη ειναι φυσικο προιον. Ανλογα πως το βλεπει ο καθενας. Η πραγματικη ευτυχια βρησκεται στην κατανοηση του πνευματος μας , πραγμα το οποιο κανει την "ευτυχια" να εχει διαρκεια. Μαθαινουμε το σωμα μας και αυτο ειναι το καλυτερο ναρκωτικο, φαρμακο κτλ :)