Ζήγρας σε Άκη: «Όταν βγάλεις το φόρεμα, έλα να μιλήσουμε»

Ζήγρας σε Άκη: «Όταν βγάλεις το φόρεμα, έλα να μιλήσουμε» Facebook Twitter
7

Σε ακραίες εκφράσεις οδηγήθηκε μία από τις απόπειρες διαλόγου μεταξύ των δύο συγκατηγορουμένων και συγγενών Άκη Τσοχατζόπουλου και Νίκου Ζήγρα, ενώπιον της έδρας χθες στη δίκη για τις χρυσές μίζες. Την ώρα που ο Ζήγρας μιλούσε για ταξίδια του Άκη με ιδιωτικά αεροσκάφη, για το γάμο του στο Παρίσι και τη βάφτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο, ο Τσοχατζόπουλος παρενέβη για να σχολιάσει ότι «δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να’ναι» . «Εσύ να λες την αλήθεια …Θα τα πούμε εν καιρώ», είπε στον εξάδελφο του ο Τσοχατζόπουλος, για να εισπράξει την εξής απάντηση: « Πότε; Όταν θα βγάλεις το φόρεμα και θα φορέσεις παντελόνια; Το μυαλό του είναι συνέχεια στο ΚΥΣΕΑ. Τι θέλει να αποδείξει ο κύριος; Ότι μόνος πήγα να δώσω λεφτά στην κυρία; Ήθελε πολύ το διαζύγιο για να παντρευτεί τη γυναίκα των ονείρων του!»

Μια ακόμη παρέμβαση από τον κ. Τσοχατζόπουλο υπήρξε όταν ο κ. Ζήγρας αναφέρθηκε στις μίζες για τα υποβρύχια. «Είσαι ψεύτης!», φώναξε ο πρώην υπουργός.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Πολιτική / Μητσοτάκης για απόφαση ΣτΕ για τα μη κρατικά ΑΕΙ: Τέλος στα ταμπού και στις ιδεοληψίες

Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να κρίνει συνταγματικό τον νόμο για τη λειτουργία μη κρατικών πανεπιστημίων χαιρέτισε ο πρωθυπουργός, κάνοντας λόγο για "τέλος στις ιδεοληψίες" και "τολμηρό βήμα προς την πρόοδο"
LIFO NEWSROOM
Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Πολιτική / Στη Βουλή ο Μητσοτάκης για τον νέο ΚΟΚ – Στο επίκεντρο η οδική ασφάλεια, τα πρόστιμα και τα νέα μέτρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας από τη Νίκαια της Γαλλίας, όπου συμμετείχε στην 3η Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για τους Ωκεανούς
LIFO NEWSROOM
NΔένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

Πολιτική / Δένδιας για ΑΟΖ με Ιταλία: «Mεγαλώσαμε την Ελλάδα»

«Μεγαλώσαμε την Ελλάδα, με μία Συμφωνία η οποία αποδεικνύει την προσήλωσή μας στο Διεθνές Δίκαιο και τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS)» επισημαίνει ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας
LIFO NEWSROOM