Ζήγρας σε Άκη: «Όταν βγάλεις το φόρεμα, έλα να μιλήσουμε»

Ζήγρας σε Άκη: «Όταν βγάλεις το φόρεμα, έλα να μιλήσουμε» Facebook Twitter
7

Σε ακραίες εκφράσεις οδηγήθηκε μία από τις απόπειρες διαλόγου μεταξύ των δύο συγκατηγορουμένων και συγγενών Άκη Τσοχατζόπουλου και Νίκου Ζήγρα, ενώπιον της έδρας χθες στη δίκη για τις χρυσές μίζες. Την ώρα που ο Ζήγρας μιλούσε για ταξίδια του Άκη με ιδιωτικά αεροσκάφη, για το γάμο του στο Παρίσι και τη βάφτιση του παιδιού του στο Πατριαρχείο, ο Τσοχατζόπουλος παρενέβη για να σχολιάσει ότι «δεν μπορούμε να ακούμε ό,τι να’ναι» . «Εσύ να λες την αλήθεια …Θα τα πούμε εν καιρώ», είπε στον εξάδελφο του ο Τσοχατζόπουλος, για να εισπράξει την εξής απάντηση: « Πότε; Όταν θα βγάλεις το φόρεμα και θα φορέσεις παντελόνια; Το μυαλό του είναι συνέχεια στο ΚΥΣΕΑ. Τι θέλει να αποδείξει ο κύριος; Ότι μόνος πήγα να δώσω λεφτά στην κυρία; Ήθελε πολύ το διαζύγιο για να παντρευτεί τη γυναίκα των ονείρων του!»

Μια ακόμη παρέμβαση από τον κ. Τσοχατζόπουλο υπήρξε όταν ο κ. Ζήγρας αναφέρθηκε στις μίζες για τα υποβρύχια. «Είσαι ψεύτης!», φώναξε ο πρώην υπουργός.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Πολιτική / Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας στη Γερουσία των ΗΠΑ

Ένας Ελληνοαμερικανός, ανοιχτά γκέι και παντρεμένος με άνδρα, διεκδικεί να γράψει ιστορία στη Γερουσία των ΗΠΑ. Ο Κρις Πάππας θέλει να γίνει ο πρώτος ανοιχτά γκέι άνδρας γερουσιαστής, σε μια εκλογή που ακουμπά την ομογένεια, την queer ορατότητα και τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα.
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΙΑ ΚΑΡΥΣΤΙΑΝΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Καρυστιανού: Κοινή ανακοίνωση 22 πρώην στελεχών του κόμματός της - «Γνωρίζουμε καλά γιατί αποχωρήσαμε»

Αυγερινός, Μουτσάτσου και άλλα 20 πρώην στελέχη του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία» ξεκαθαρίζουν τους λόγους αποχώρησής τους, έπειτα από δημόσιες δηλώσεις της κ. Καρυστιανού
THE LIFO TEAM
ΦΩΤΙΕΣ ΜΕΤΡΑ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Φωτιές: Τα μέτρα για τους πυρόπληκτους - Τι ισχύει για επιχειρήσεις και εργαζόμενους

Τα μέτρα συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν κατά τη διάρκεια διυπουργικής σύσκεψης - «Μιλάμε για μια μεγάλη περιβαλλοντική ζημιά, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να υποστηρίξουμε τη φύση» δήλωσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM