Απαγόρευσε τις δημόσιες συναθροίσεις στην πλ. Αττικής η ΕΛΑΣ

Απαγόρευσε τις δημόσιες συναθροίσεις στην πλ. Αττικής η ΕΛΑΣ Facebook Twitter
5

.Στην απαγόρευση δημοσίων συναθροίσεων σήμερα στην πλατεία Αττικής από το μεσημέρι ως τα μεσάνυχτα, προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δημόσιες συναθροίσεις και πορείες δεν επιτρέπονται για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Υπενθυμίζεται ότι στην πλατεία είχε προγραμματίσει το απόγευμα διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» η Χ.Α., προκαλώντας την αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων που έκανε λόγο για παράνομη συγκέντρωση ρατσιστικού μίσους αλλά και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος κάλεσε τους; χρυσαυγίτες να «εξαντλήσουν αλλού το φιλανθρωπικό τους οίστρο».

«Την φιλανθρωπία δεν κάνει κανείς  για να αυτοδιαφημίζεται. Μπορούν κάλλιστα να την κάνουν στα γραφεία τους και ο δημόσιος χώρος θα διατίθεται με βάση τους κανόνες της νομιμότητας», είπε το πρωί στον Σκάι ο κ. Καμίνης.

Πρέπει να στηρίζουμε τον κόσμο χωρίς φανφάρες, τόνισε ο δήμαρχος της Αθήνας  και έκανε λόγο για δυνάμεις που προσπαθούν να επωφεληθούν από την κρίση και να τους εμφυσήσουν τον τρόμο και τον φόβο.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπονται, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, σήμερα από 12.00 ώρα έως και την 24.00 ώρα, οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις ή πορείες στην περιοχή της Αθήνας που περικλείεται από τις οδούς Αχαρνών-Ιουλιανού-Φιλαδέλφειας-Δομοκού-Νέστορος-Κωνσταντινουπόλεως-Αγίου Μελετίου-Αχαρνών.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM