Γαλλία: Απαγόρευση τσιγάρου στις παραλίες

Γαλλία: Απαγόρευση τσιγάρου στις παραλίες Facebook Twitter
14

Αντιδράσεις προκαλεί στη Γαλλία η προσπάθεια της υπουργού Υγείας να επιβάλει την απαγόρευση του καπνίσματος και σε ανοιχτούς δημόσιους χώρους, όπως πάρκα και παραλίες. Η υπουργός Μαρισόλ Τουρέν κάλεσε τις τοπικές αρχές να απαγορεύσουν το κάπνισμα σε αυτές τις τοποθεσίες ενώ μιλώντας στην εφημερίδα Journal du Dimanche, η υπουργός τόνισε ότι θα ήθελε να δει περισσότερες αντικαπνιστικές ζώνες, με στόχο την προστασία της υγείας των παιδιών.

Είπε επίσης ότι θέλει να απαγορευτεί το κάπνισμα έξω από σχολεία αλλά και μέσα στα πανεπιστήμια. Πάντως, ήδη σε αρκετές γαλλικές παραλίες έχει απαγορευτεί το κάπνισμα, όπως στην La Ciotat, κοντά στη Μασσαλία που έκανε την αρχή το 2011, επιβάλλοντας πρόστιμο 38 ευρώ για τους παραβάτες.

14

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Γιατί αποδεικνύεται τόσο δύσκολη η επιστροφή στην ομαλότητα

Μέχρι το ξέσπασμα του πολέμου, η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ θεωρούνταν δεδομένη, με ελάχιστες εξαιρέσεις, όπως ακριβώς συμβαίνει σε όλα τα διεθνή περάσματα
THE LIFO TEAM