Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την προκλητική εμφάνισή του

Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου για την προκλητική εμφάνισή του Facebook Twitter
51

"Εγώ τραγουδάω, διασκεδάζω τον κόσμο, δεν ανοίγω σαμπάνιες κλπ, είμαι ο μέσος Έλληνας" λέει μέσες άκρες στην απάντησή του ο Ρέμος σε όσα γράφτηκαν γι' αυτόν και για όσα είπε μπροστά στους εκατομμυριούχους της Μυκόνου. 

«Δεν πίνω σαμπάνιες, δεν ανοίγω σαμπάνιες, δεν χύνω σαμπάνιες και δεν πληρώνω σαμπάνιες. Αυτό το κάνουν άλλοι. Εγώ το μόνο που κάνω είναι να τραγουδώ και να προσπαθώ να διασκεδάζω τον κόσμο. Και προσπαθώ να το κάνω καλά. Γι' αυτό και μόνο μπορώ να απολογηθώ. Γι΄όλα τα άλλα, το κάνουν οι άλλοι. Ούτε θέλω, ούτε πρέπει, ούτε είναι οι δουλειά μου να απολογηθώ.

Όσον αφορά στο χιούμορ με τον υπουργό οικονομικών της Γερμανίας, είναι χιούμορ. Χιούμορ που εκφράζεται πολλές φορές στην υπερβολή, αλλά χιούμορ. Το χιούμορ του μέσου Έλληνα! Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε».

πηγή: tvkosmos.gr/www.epikaira.gr

Και στο τουίτερ του:

Δεν νομίζω ότι τον κατηγόρησε κανείς ότι εμφανίστηκε στη σκηνή και άνοιγε σαμπάνιες.

Τονίσαμε τη γελοιότητα του ότι έβρισε και κορόιδεψε ένα άτομο με ειδικές ανάγκες "επειδή μας παίρνει τα λεφτά μαζί με την Μέρκελ", όχι μπροστά σε ένα κοινό αδικημένων, αλλά σ' ένα κοινό που όσα λεφτά κι αν του πήρε η Μέρκελ (και καλά του έκανε) είχε ακόμα περίσσεια χρημάτων και μπορούσε να ανοίγει σαμπάνιες των 25.000 ευρώ για να ακούσει τον Ρέμο να τραγουδά.  

Αν τους είχε βρίσει στη Δραπετσώνα, σε μια δωρεάν λαϊκή συναυλία, μπροστά σε κοινό που νιώθει ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ τη σκληρή λιτότητα και τα οικονομικά προβλήματα, μπορεί απλώς να τον έλεγαν κάποιοι λαϊκιστή, ή υποκριτή, επειδή δεν έχει τα ίδια προβλήματα μ' αυτούς. Όμως το να το κάνει αυτό το "χιούμορ του μέσου Έλληνα", μπροστά στους ζάμπλουτους της Μυκόνου είναι απλά γελοίο. 

Κι όσο για το ότι προσπαθεί να μας χτυπήσει στο εθνικό φιλότιμο (όσοι τον χλεύασαν είναι δωσίλογοι, σαν τον Αρτέμη Μάτσα στην ταινία!) τι να πω; 

[Επίσης: μιλάμε για τον ίδιο Αντώνη Ρέμο που μόλις ένα χρόνο πριν, και ξέροντας ότι ο Σαμαράς ήταν πλέον "μνημονιακός" είχε πάει να τον στηρίξει στην εκδήλωση για τους "Ανθρώπους του Πνεύματος", μαζί με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και άλλους;]

Λέει ότι ανήκει στον μέσο Έλληνα που οι ξένοι του επέβαλαν να ζει έτσι σήμερα. Όχι ΚΑΙ η νοοτροπία πολλών απ' τους θαμώνες του, όχι οι σπατάλες, οι ρεμούλες, οι απατεωνιές των Ελλήνων πολιτικών και επιχειρηματιών που έσκαγαν την περασμένη δεκαετία δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να τον ακούσουν. Ούτε η νοοτροπία των πανάκριβων μαγαζιών της νύχτας, όπως ένα στο οποίο τραγούδησε προπερσι νομίζω, στη Μύκονο, και το οποίο δεν έκοβε ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ. 

Το περσινό μυκονιάτικο μενού του Αντώνη Ρέμου...

Μόνο οι ξένοι μας ανάγκασαν να ζούμε τόσο χάλια, αυτοί μας χρεοκόπησαν, αυτοί δανείζονταν με πλαστά στοιχεία και δεν είχαν να ξεπληρώσουν. 

Αλλά τέλος πάντων, ας ξεχάσουμε τους θεατές της μυκονιάτικης εμφάνισης και όλα τα δεινά που τους επέβαλε η Μέρκελ (μπορεί να ήθελαν να ανοίξουν 10 σαμπάνιες των 25χιλ ευρώ και τελικά λόγω της λιτότητας της Γερμανικής Κατοχής να μπόρεσαν χτες να ανοίξουν μόνο δύο!), κι ας μείνουμε στον Ρέμο, που βλέπει τον εαυτό του σαν *μέσο Έλληνα*. 

Εγώ ντρέπομαι να πω ότι ανήκω στο μέσο Έλληνα ή να βάλω και τον εαυτό μου στο "Μας έχουν καταστρέψει" επειδή τυχαίνει αυτή τη στιγμή να έχω δουλειά! Ο Ρέμος δεν ντρέπεται καθόλου:

"Σε αυτούς ανήκω και εγώ και με αυτόν τον τρόπο αντιδράμε στη σκληρή, σημερινή πραγματικότητα στην οποία μας έχουν επιβάλει να ζούμε."

Κύριε Ρέμο, αυτή τη στιγμή ο μέσος Έλληνας είναι άνεργος. Ή αν έχει δουλειά παίρνει ψίχουλα και τα βγάζει πέρα με εξωφρενική δύσκολία. 

Ο μέσος Έλληνας πασχίζει να μην απολυθεί ή πασχίζει να βρει μια δουλειά, έστω και για λίγο. Ο μέσος Έλληνας θέλει να βρει έναν εχθρό και -κατανοητό και σεβαστό- τσατίζεται με τους ξένους, και στην απελπισία του όντως τους καταριέται. 

Εσείς γιατί νομίζετε ότι ανήκετε κι εσείς στον μέσο Έλληνα που του έχουν επιβάλλει να ζει μια σκληρή πραγματικότητα;

Δεν έχετε δουλειά; Δεν έχετε καταθέσεις απ' τα χρυσά σας χρόνια; Δεν σας καλούν, ακόμα και τώρα, στα ακριβότερα μέρη της χώρας για να κάνετε πανάκριβες αρπαχτές; 

Αν νομίζετε ότι και οι υπόλοιποι 'μέσοι Έλληνες' ζουν σαν κι εσάς, απλώς επιβεβαιώνετε αυτά που έγραφα στο προηγούμενο άρθρο μου, "Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα αμαρτιών".

Ίσως τελικά θα πρέπει να σταματήσετε να τραγουδάτε σε πάρτυ με εκατοντάδες ευρώ είσοδο και να κάνετε παρέα με κάποιον αληθινό άνθρωπο.

Θα εκπλαγείτε.

*ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η χυδαιότητα του Ρέμου και το ξέπλυμα ''αμαρτιών''

51

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Είναι λίγο "ελαφρύς" για κανά τακα-τουκα καλός είναι. Θα καταλάβει κι αυτός σε τι φταίει αλλά θα είναι αργά για τον ίδιο.Κουίζ: Όταν θα έρθει η ώρα της κρίσης, θα τον σώσει η παναγία που την έχει και ταττού;
Έλα ρε παιδιά, αφού η κρίση χτύπησε και τον Ρέμο, τι να κάνει ο άνθρωπος, κλέφτης να γίνει; Στο περσινό μενού λέει 28 χιλιάρικα η σαμπάνια, φέτος λέτε είχε 25. Δεν είναι λίγο πράμα 3000€ κάτω το μπουκάλι το εξάλιτρο...
λες και το μαγαζί είναι δικό του και έπεσε έξω τωρα που έριξε την τιμή! Ξεκολλάτε λίγο με την τιμή και καλώς ή κακώς επειδή υπάρχει και υπήρχε η βραδινή ζωή άνθρωποι που είχαν ανάγκη και όρεξη για δουλειά μπορούσαν να βρουν μία 2η σε τέτοια μαγαζιά για να τα βγάλουν πέρα...
δεν θα μείνω στο γεγονός ότι ο καθένας έχει την δική του άποψη για τον ορισμό του "μέσου έλληνα" αλλά στο ότι ο ρέμος δεν είναι εξαίρεση γιατί κάθε λογης σελέμπριτι δηλώνει "Μέσος Έλληνας".
Γιατί φωνάζετε; Φυσικά και τον έχει χτυπήσει η κρίση τον Ρέμο. Στο περσινό μενού είχε 28 χιλιάρικα η σαμπάνια, φέτος λέτε είχε 25. Τι να κάνει ο άνθρωπος με μείωση 3000€ στο μπουκάλι, κλέφτης να γίνει;
Ο Ρέμος τα λέει μια χαρά.Βγάλτε την τσίμπλα απο τα μάτια . Ο Αντώνης κατόρθωσε να διασκεδάσει (μαντρώσει)1500 άτομα και ετσι σήμερα απο το τζίρο που δημιουργήθηκε απο την εκδήλωση κερδισμένος εισαι εσύ δημόσιε υπάλληλε με την ξύστρα.Πρέπει όλοι μας τώρα να επινοήσουμε τη ζωή μας τη δουλεία μας τα πάντα !
Δεν έχουν ίσως καταλάβει κάποιοι πως, όποιο επάγγελμα και να κάνουν, δεν κρίνονται μόνο από αυτό. Και Ο Θανάσης Παπακωσταντίνου κονομάει κ βγάζει καλά λεφτά. Κι όμως είχε 10 ευρώ είσοδο, αν ήθελες έπαιρνες μπίρα ή σουβλάκι, και το ξηροσπόρι το είχες φέρει απ' το σπίτι σου. Εκατομμύρια να βγάζει. Σέβεται τον κοινό στις συναυλίες του; Ε αυτό μετράει ρε παιδιά. Μετράει όχι μόνο το πώς τραγουδάς, σε ποιους τραγουδάς και τι επαφή έχεις μαζί τους.
Ας πούμε ότι ο Ρέμος προσπαθώντας να το παίξει παιδί του λαού λέει βλακείες. Ή συμφωνεί κάποιος ή διαφωνεί. Γιατί τόση αγανάκτηση για το αν βγάζει πολλά χρήματα, ή αν τα δηλώνει στην εφορία; Γιατί δεν αναρωτιέστε για τους πιο ποιοτικούς καλλιτέχνες, αυτούς που δεν είναι διασκεδαστές, που τραγουδούν στο Μέγαρο και σε αξιόλογες παραστάσεις. Που το παίζουν ότι συμπάσχουν και είναι προοδευτικών πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά ο τρόπος ζωής τους δεν έχει καμία σχέση με αυτά που πρεσβεύoυν; Που πάμε να τους δούμε ζωντανά και καταδέχονται να τραγουδάνε στα ίδια κέντρα διασκέδασης που την προηγούμενη σαιζόν εμφανιζόταν κάποιος ταπεινός διασκεδαστής τύπου Ρέμου, και πληρώνουμε ακόμα και τώρα πολλά χρήματα για το μπουκάλι στα 4, όπως ακριβώς στα σκυλάδικα,σε μαγαζιά συχνά χωρίς άδεια λειτουργίας; Αυτοί οι σπουδαίοι καλλιτέχνες, που έχουν τη φήμη και τη δυνατότητα να αλλάξουν κάποια πράγματα, έστω μόνο στον δικό τους κλάδο, γιατί δεν κάνουν κάτι; Μήπως επικρίνοντας το Ρέμο, που μέσα στη βλακεία του είναι εύκολο θύμα, είμαστε λίγο δήθεν ως προς τους υπόλοιπους, επίσης πολύ βολεμένους, της τέχνης;
....είναι ο ίδιος παραλογισμός ! .....παλιότερα ο Πλούταρχος τραγουδούσε μέσα στο μαγαζί του, το "Παραπονεμένα λόγια" στιχ. Μάνου Ελευθερίου μουσ. Γιάννη Μαρκόπουλου , και από κάτω τον "έραναν" με γαρίφαλα ανοίγοντας σαμπάνιες στην πίστα !! Ούρλιαζαν από κάτω τα πλήθη στο ρεφρέν "γιατί το άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας" και μετά : "φέρε ακόμα ένα μπουκάλι με τα σχετικά ξηροκάρπια , ρίξτε και όλα τα γαρύφαλλα στο αγόρι στην πίστα , γαμώ την κοινωνία μου την άδικη! " - Ο Πλούταρχος θα μπορούσε να πει τόσα τραγούδια για να διασκεδάσει ο κόσμος και επέλεξε να συμπεριλάβει το συγκεκριμένο !! (τα πλήθη δικαιολογούνται εν μέρη λόγω του αλκοόλ δεν ήξεραν τι τραγουδούσαν) -Ο Ρέμος θα μπορούσε να είναι διακριτικός, όμως επέλεξε να προκαλεί λέγοντας ακόμα ότι είναι ο μέσος Ελληνας (!) Η έλλειψη του μέτρου αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι η κρίση δεν είναι τόσο οικονομική, αλλά περισσότερο κρίση αξιών....
<στην εκδήλωση για τους "Ανθρώπους του Πνεύματος"> Να υποθέσω ότι είχε καλέσει ο Σαμαράς, με το παρεάκι του, τον Ρέμο ως άνθρωπο του πνεύματος. Γεγονός από μόνο του ανησυχητικό για το πνεύμα(?) του πρωθυπουργού.Οι βλακείες που εκτοξεύει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος, Σαββόπουλος κ.λπ. αφορούν και πρέπει να θίγουν κυρίως και πρώτιστα όλους αυτούς που για χρόνια τους αποθεώναν.Και τέλος για την περίπτωση Σόϊμπλε, ουδόλως με αφορά τι λέγεται για κάποιον ο οποίος θέλει να κόψει τα πόδια όλης της Ευρώπης, ουδόλως με αφορά τι λέγεται για κάποιον, ο οποίος όταν επισκέπτεται την πόλη μου ευχαριστιέται το γεγονός ότι, για την προσωπική του ασφάλεια απαγορεύεται η κυκλοφορία στο κέντρο της πόλης.
ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΧΙΟΥΜΟΡ" ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΙ, ΤΡΑΓΚΕΣ ΡΕΜΟΙ ΚΛΠ ΚΛΠ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ
Εχετε παρουσιασει το θέμα λες και στο Ρεμο παει μόνο ο ζαμπλουτος επιχειρηματίας που εχει να χαλασει τα χιλιάρικα στη σειρα! Πριν ένα μήνα είχα πάει με παρέα 6 ατόμων κ πληρώσαμε όλοι μαζί γυρω στα 1οο ευρω για το μπουκάλι μας!υπερβολικο όλο το αρθρο.το κοινό του δ είναι μόνο αυτοι που περιγραφετε, χωρις να ειμαι καμία φανατικη ακολουθος του, απλά ετυχε να παω. Το να λεει κάποιος πάνω στη πλάκα κάτι και να το τραβάμε από τα μαλλιά ναι...αυτό είναι ο Ελληνα!
Αποκωδικοποιώντας τόσο αυτό όσο και το προηγούμενο κείμενο είναι φανερή η συναισθημτική εμπλοκή του κ. Δημοκίδη που με δυσκολία καταφέρνω να σχηματίσω μία σφαιρική άποψη για το θέμα που θίγεται! Είναι κατευθυνόμενο και συναισθηματικά αλλά και λεκτικά στην αφύπνιση της οργής, της αγανάκτησης, των απωθημένων των αναγνωστών γεγονός που αποδυναμώνει την ισχύ του. Λυπάμαι που σε αυτήν την άνιση μάχη που είμαστε όλοι μέτοχοι, ο καθένας χρησιμοποιεί όποιο μέσο έχει στην κατοχή του όχι για την καλλιέργεια και την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης προς ωφέλιμες και γόνιμες κατευθύνσεις αλλά απεναντίας για την καλλιέργεια του μίσους και όσων αρνητικών συναισθημάτων έπονται, στοιχεία που θα ήταν χρήσιμο να αποβάλλουμε!Ένας ηχηρός τίτλος με βαδύγδουπες εκφράσεις που προκαλεί τον εντυπωσιασμό και αυξάνει τα κλικς των χρηστών δεν μπορεί να αποκαλείται δημοσιογραφία και σίγουρα δεν επιτρέπει στον αναγνώστη να σκεφτεί ελεύθερα και χωρίς συναισθηματική εμπλοκή!Υ.Γ. Λες και το πρόβλημα είναι ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος, οι εφοπλιστές και οι σαμπάνιες τους! Σε μία τέτοια οικονομική και κοινωνική συγκυρία αδυνατούμε να συνυρπάξουμε με τον διπλανό μας, να αγωνιστούμε τίμια για κάτι καλύτερο και συλλογικά να εξέλθουμε από την υπάρχουσα συνθήκη και αντί να εστιάσουμε σε αυτό το πρόβλημα, στρεφόμαστε στο τι, πως και γιατί λέει ότι λέει ο καθένας! Λυπάμαι διότι μπορεί με τον Ρέμο η κοινωνία να μην πηγαίνει μπροστά αλλά ειλικρινά αδυνατώ να συλλάβω και πώς με αυτό το κείμενο μπορεί έστω και στο ελάχιστο να πάει η κοινωνία ένα βήμα παρά πέρα! 2) Συμφωνώ μόνο ότι είναι απαράδεχτο να επικαλείται κανείς την αδυναμία ενός ανθρώπου προκειμένου να μειώσει την αξία του! Κι αυτό δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ενώπιον κανενός κοινού, κανενός ανθρώπου, καμίας τάξης και καμίας ικανότητας ή μη!Με απογοητευσατε και με προβληματίσατε για την κατεύθυνση του μέσου που έχετε στα χέρια σας!Σας ευχαριστώ![Σχόλιο Άρη: Εγώ ευχαριστώ για την άποψή σας. Μια διευκρίνιση: Ό,τι γράφω στο μπλογκ μου ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν έχει σκοπό να είναι *Δημοσιογραφία*, αλλά η άποψή μου.]
.Γεννημένος στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας (Προφανώς από Σενεγαλέζο γιατρό ... μετά απο αίτηση του ιδίου του εμβρύου...) .Η πορεια ζωής του μέσου Έλληνα Μετανάστης - Υδραυλικός - DIOGENIS PALACE (....)-Πρόεδρος ΠΑΕ Το γνωστό σε όλους μας Μ.Υ.D.Π Είχε ένας απο μας ομαλό κυκλο Μ.Υ.D.Π και αμέσως να τον φάμε.... Τον Αντώνη Ρέμο τον ακούνε προφανώς μόνο.....ΜΌΝΟ...ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ,ΥΓΙΕΙΣ, ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ....για τις υπόλοιπες αισθήσεις δεν έγιναν δηλώσεις προς το πλήθος.. Το όλο θέμα έχει δημιουργήσει πολλαπλούς οργασμούς στον NOTIS...ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟΥ απο τον KEPLER22B για την συλλογή γεννετικού υλικού.
Το πρόβλημα είναι ότι δυστυχώς ο μέσος Έλληνας που πεινάει συνεχίζει να ακούει το Ρέμο και τον κάθε Ρέμο. Τουλάχιστον ελπίζω να κατεβάζει τα τραγούδια του από το ίντερνετ και όχι να τον πληρώνει κιόλας. Γιατί αυτό θα ήταν σαδομαζοχιστικό.