Οι «Ανυπότακτες Επιθυμίες» ανέλαβαν την ευθύνη για το φάκελο-βόμβα στα δικαστήρια

Οι «Ανυπότακτες Επιθυμίες» ανέλαβαν την ευθύνη για το φάκελο-βόμβα στα δικαστήρια Facebook Twitter
8

Πρωτοεμφανιζόμενη τρομοκρατική οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την αποστολή παγιδευμένου φακέλου στις 17 Ιουλίου στο Πρωτοδικείο Αθηνών, στην πρώην  Σχολή Ευελπίδων. Η οργάνωση αυτοαποκαλείται «Ανυπότακτες Επιθυμίες» και με προκήρυξη στο indymedia σημειώνει ότι κύριο κίνητρο της για την αποστολή του φακέλου-βόμβα και την επιλογή του στόχου «αποτέλεσε η απεργία πείνας του αναρχικού Κώστα Σακκά».

Παράλληλα η οργάνωση επιτίθεται στον «θεσμό της Δικαιοσύνης», που, όπως σημειώνει, «προωθεί την ηθική και προασπίζει τα συμφέροντα της εξουσίας».

Ελλάδα
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ελλάδα / «Άλλος άνθρωπος»: Στο εδώλιο ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος για ξέπλυμα – Μαζί του συγγενικά του πρόσωπα

Ο Πολυχρονόπουλος φέρεται να είχε κεντρικό ρόλο, επανακαταθέτοντας 550.000 ευρώ σε στοιχηματικούς λογαριασμούς, με σημαντικά ποσά να χάνονται ή να αναλαμβάνονται μετρητά
LIFO NEWSROOM