Συμβολικό καθάρισμα παρμπρίζ από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών

Συμβολικό καθάρισμα παρμπρίζ από την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Facebook Twitter
24

Πήγαν λέει πριν κανα μήνα τα μέλη της ''Πατριωτικής Κίνησης Πολιτών'' της Δράμας (το είδα από τον Adam Giannikosκαι καθάριζαν τζάμια αυτοκινήτων, για να νιώσουν πώς είναι να είσαι στη θέση των παιδιών των φαναριών. 

"Σε δύο ώρες έχουμε μάσει 60 ευρώ" λέει ο κύριος που μιλά στην τηλεόραση. 

Παρακαλώ απολαύστε υπεύθυνα την παραπάνω "Έρευνα αγοράς"

===

ΟΚ. Τα περί 60 ευρώ μπορεί να εξηγούνται από μια άλφα μυθομανία του, ή απ' το γεγονός ότι αντί για Αφγανούς, έβαλε γυναίκες με μπλούζες που γράφουν ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΑΝΕΡΓΗ να σταματούν τα αυτοκίνητα, με αυτόν εκεί τριγύρω. 

Είναι φυσικά τεράστια αδικία που οι μετανάστες μας κλέβουν όλες τις δουλειές, όπως το μάζεμα φραουλών στη Μανωλάδα ή το καθάρισμα σκαλιών και τουαλετών (αλά Κούνεβα), ή, ακόμα περισσότερο τις δουλειές των φαναριών κάτω απ' το λιοπύρι. Φτάσαμε να έχουμε 1.300.000 ανεργους εξαιτίας τους (!)

[Το μόνο με το οποίο ίσως συμφωνήσω είναι ότι δεν κόβουν αποδείξεις, πράγμα κακό για το κράτος και τους υπόλοιπους πολίτες. Αν βέβαια αρχίσουμε να ψάχνουμε ποιοι δεν κόβουν αποδείξεις σ' αυτή τη χώρα (και για ποια ποσά) οι ντόπιοι κερδίζουν κατά κράτος.]

 

Έγραψα παραπάνω ότι "καθάριζαν τζάμια αυτοκινήτων, για να νιώσουν πώς είναι να είσαι στη θέση των παιδιών των φαναριών." Λάθος μου: δεν θέλησαν να νιώσουν το πώς αισθάνεται ένας Αφγανός που έφυγε απ' τη χώρα του για να μην σκοτωθεί στον πόλεμο και λιώνει στην άσφαλτο δουλεύοντας για ατελείωτες ώρες.

 

Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρθηκαν ήταν να βρουν ότι όλοι οι άλλοι 'θησαυρίζουν' - εκτός από εμάς, που μας αξίζει φυσικά να θησαυρίσουμε...

 

 

24

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

14 σχόλια
χαχαχαχαχα ρε αυτός στο βίντεο έχει πολύ γέλιο!!! τελικά κατέληξα : στην πατρίδα μου την Φιλοβασιλική Δράμα ζούνε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν!!! πού και να ξέρατε πόσοι έχουν φυλαγμένες φωτό και γράμματα του Βασιλικού ζεύγους, του Παπαδόπουλου και του Καραμανλή!! τα έχω δει με τα ματάκια μου και έχασα το φώς μου για λίγο!
Μάλιστα..Πολύ ενδιαφέρον..Αφού πρώτα οι Πακιστανοί μαζέψουν τα λεφτά από τους Έλληνες (οι οποίοι φυσικά δεν θέλουν να τους δώσουν λεφτά αλλά εξαναγκάζονται) μετά πάνε και κάνουν ζωάρα με τα 100 ευρώ που βγάζουν τη μέρα..Φαίνεται εξάλλου ότι τους τρέχουν τα λεφτά από τα μπατζάκια..Είναι καλοζωισμένοι οι άτιμοι.
Αυτα, για να μαθουμε πως τα Αφγανακια βγαζουν 60 ευρω την ωρα, καθαριζοντας τζαμια αυτοκινητων. Δυστυχως, δεν μπορουν τα παιδια ολων να ανακαλυπτουν μεσω θαυματος(!) οπως η κορη του Τσοχατζοπουλου, πλακες χρυσου στο διαμερισμα τους!!!
Wow! 1 αμάξι ανά 1 λεπτό της ώρας, ασταμάτητα επί 2 ώρες, με μέσο (κουβαρντάδικο) όρο 0,50€ ανά auto(...καλέ, το πλύσημο είναι φουλ κομπλέ μπρος-πίσω; Επίσης λαμβάνει χώρα σε δυάδα, όπως τα κάλαντα, και μετά οργάνων και μουσικής;)Στα φανάρια αδερφές μου! Στα φανάρια!
Εγώ το πιστεύω ότι μπορεί κάποιος μετανάστης στο φανάρι να βγάλει 60 και 100 ευρώ. Το θέμα είναι πόσα από αυτά παίρνει αυτός (15 ευρώ μου είχε πει κάποιος) και πόσα ο μαφιόζος που του έχει δώσει το πόστο. Βεβαίως και εμένα με ενδιαφέρει ότι κάποιοι έχουν στήσει μια τέτοια μπίζνα και θησαυρίζουν πραγματικά, εκμεταλλευόμενοι απεγνωσμένους άνδρες, γυναίκες, παιδιά! Απορώ πως δεν ενδιαφέρει την αστυνομία ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να τους βρει. Ούτε δύσκολο είναι για τους ΧΑ και τους οπαδούς τους να δουν μια φορά την αιτία του προβλήματος και όχι μόνο το σύμπτωμα. Αλλά προφανώς από αυτή τη μπίζνα, κερδίζουν λεφτά και ψήφους πολλοί περισσότεροι από τους μαφιόζους.
Οι χρυσαυγίτες αποστρέφονται τους κομμουνιστές – και το αντίστροφο φυσικά, αμοιβαία είναι αυτά – και αγωνίζονται να τους πάρουν τη θέση. Και να γίνουν αυτοί οι γραφικοί στην ελληνική κοινωνία.
" Η πιο twilight zone έρευνα της χρονιάς έγινε από Χρυσαυγίτες!"Δεν θα σχολιάσω τις ηλιθιότητες των συγκεκριμένων. Απλά σημειώνω σύμφωνα με όσα γνωρίζω η "Πατριωτική Κίνηση Πολιτών" δεν έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. Οι ίδιοι δηλώνουν πως είναι ακομμάτιστοι. Δείτε και τα blogs και τις σελίδες τους στο facebook (αυτό έκανα μόλις τώρα) από τα οποία δεν προκύπτει καμία απολύτως σύνδεση [ΑΠΑΝΤ. ΑΡΗ: Κι εγώ τους έψαξα - και δεν με έπεισαν καθόλου ότι δεν είναι χρυσαυγίτες. Πες το *τρελό ένστικτο*. Θα τους βάλω όμως με εισαγωγικά, και επειδή είναι το σωστό πράγμα να κάνω, αλλά και επειδή μπορεί στην πραγματικότητα να ψηφίζουν ΔΡΑΣΗ ή ΑΝΤΑΡΣΥΑ και να προσβληθούν.]
Δεν ξέρω τι ψηφίζουν - κάτι μου λέει ωστόσο πως πρόσκεινται πλησιέστερα στον Πάνο τον Καμένο από ότι στην Χρυσή Αυγή (μη μου πείτε πως δεν έχετε ακούσει τέτοιες βλακείες από ψηφοφόρους των ανεξελ;). Επίσης δεδομένου πως αποτελούν ξεχωριστή οργάνωση θεωρώ πως δίκαιο θα ήταν να μην τους εντάσσουμε σε έναν χώρο που σχετίζεται στενά με τον ναζισμό. Τις αρνητικές ψήφους δεν τις καταλαβαίνω. Αν γνωρίζετε τίποτα περισσότερο από εμένα παρακαλώ ενημερώστε μας! υ.γ. Άρη τα σχόλια τα φιλτράρουν οι αρθρογράφοι ή κάποιος admin; Φαντάζομαι το πρώτο! Δεν βλέπω ομοιομορφία στα standards αφού σε κάποια άρθρα έχω αντιληφθεί πως το κόψιμο για αστείους λόγους (όπως τον ισχυρισμό πως ένα άρθρο σου φαίνεται προχειρογραμμένο) είναι πολύ συνηθισμένο. [ΑΠΑΝΤ. ΑΡΗ για το υστερόγραφο: Γίνεται ένας συνδυασμός. Κάποια εύλογη γκρίνια, με επιχειρήματα, για το ότι υπάρχει αστοχία στο ποστ (όπως εδώ, που τους είπα χρυσαυγίτες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν αυτοχαρακτηριστεί έτσι) όχι μόνο δημοσιεύονται, αλλά με κάνουν να 'διορθώσω' και το ποστ.]
"ΑΠΑΝΤ. ΑΡΗ για το υστερόγραφο ..."Άρη εσύ σίγουρα λειτουργείς έτσι. Αυτό δεν το αμφισβητώ. Ωστόσο σχόλιο μου στο παρακάτω άρθρο το οποίο ρώτησα χρήση αν του φάνηκε και αυτού το άρθρο γραμμένο στο πόδι δεν δημοσιεύθηκε (αναρωτήθηκα επίσης ποια είναι η ιδιότητα του Δρ. - από ότι διαπίστωσα δεν είναι Δρ Ιστορίας αλλά πολυμέσων). Μετέπειτα σχόλιο μου στο οποίο αναρωτήθηκα γιατί δεν δημοσιεύθηκε σχόλιο μου στο οποίο απλά ισχυρίστηκα πως το άρθρο μου φάνηκε προχειρογραμμένο επίσης δεν δημοσιεύθηκε. Λίγο παρατραβηγμένο δεν είναι να κόβονται τα σχόλια για αυτό τον λόγο; http://www.lifo.gr/team/gnomes/39833http://www.lifo.gr/team/gnomes/39833?comment=691449[Σχόλιο Άρη: Μήπως να γράψεις τις ενστάσεις σου αντί απλά να πεις ότι "είναι γραμμένο στο πόδι"; Ειδικά όταν μοιάζει να μην είναι - με τις παραπομπές του και με τα όλα του. ΥΓ. Είναι μεταφρασμένο, ίσως βιαστικά, απ' τον ίδιο μιας και αρχικά το έγραψε στα αγγλικά.]
Οι ενστάσεις συνήθως έρχονται μετέπειτα με τον διάλογο. Ορισμένες φορές ένας απλός χαρακτηρισμός αποτελεί και έναυσμα για περισσότερο εποικοδομητική κριτική από άλλους χρήστες (οι οποίοι συχνά σε γλυτώνουν και από τον κόπο). Οι παραπομπές αποτελούν απαραίτητη αλλά όχι επαρκή συνθήκη. Δεν σώζουν σε καμία περίπτωση ένα προχειρογραμμένο άρθρο. Εντύπωση πάντως μου έκανε και η μη αναφορά στον Σβορώνο ο οποίος είναι γνωστός για την σχετική έρευνα του με την ιστορία του Ελληνικού έθνους.
μα καλά υπάρχει τόσο βλαμένος κόσμος? και υπάρχει ακόμα πιο βλαμένος κόσμος που επηρεάζεται από τέτοιου είδους "έρευνες"? η ανθρώπινη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο..
Μπράβω. Πωλλεί αίξοιπνω. Ποιών είπαμε πως λέτε οτι είστε απόγονοι? Εαν ζούσαν αυτοί για τους οποίους κατ'εμε διασυρετε και μονο που τους πιάνετε στο στόμα σας, θα σας έφτυναν στα μούτρα. Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους. Το πραγματικό μας πρόβλημα ΔΕΝ είναι οι μετανάστες αλλά η ανεργία, η φτώχεια και η άγρια καταστολή συνείδησης και ελευθερίας που μας επιβάλουν αυτή εκεί στην κυβέρνηση.