Σακκάς: «Πάμε μέχρι το τέλος ρε!»

Σακκάς: «Πάμε μέχρι το τέλος ρε!» Facebook Twitter
45

Στους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν χθες το απόγευμα έξω από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας για να τους συμπαρασταθούν απευθύνθηκε από το δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται, συνεχίζοντας την απεργία πείνας διαμαρτυρόμενος για την παράταση της προφυλάκισής του, πέραν του νόμιμου προβλεπόμενου ορίου των 30 μηνών. Ήδη ο Σακκάς που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς», συμπληρώνει 32 ημέρες απεργία πείνας.

Από το παράθυρο του δωματίου του ο Σακκάς εμψύχωσε το συγκεντρωμένο πλήθος φωνάζοντας «Πάμε μέχρι τη νίκη. Μέχρι το τέλος ρε!» και οι συγκεντρωμένοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας: «Κώστα γερά ως τη λευτεριά»

 

Ελλάδα
45

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΝΕΜΟΙ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΜΠΟΦΟΡ

Ελλάδα / Στο «κόκκινο» 7 περιοχές λόγω ισχυρών ανέμων: Παραμένει το Red Code για πυρκαγιές

Το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η ένταση των βοριάδων στα ανατολικά, όπου θα φτάνουν τα 4 με 6 μποφόρ, ενώ στην περιοχή του Αιγαίου οι ριπές θα αγγίζουν τοπικά ακόμη και τα 6 με 7 μποφόρ
THE LIFO TEAM