Τι «κόλπα» έκαναν οι Έλληνες πρωθυπουργοί για να μην τους «ακούνε» οι Αμερικανοί

Τι «κόλπα» έκαναν οι Έλληνες πρωθυπουργοί για να μην τους «ακούνε» οι Αμερικανοί Facebook Twitter
27

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης υπηρεσιών της χώρας  από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Δημήτρης Μητρόπουλος σήμερα στα Νέα, αναφέρεται σε μεθόδους που χρησιμοποιούσαν πρώην Πρωθυπουργοί, προκειμένου να αποφεύγουν τον αμερικανικό κοριό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Κώστας Σημίτης είχε μονίμως ανοικτό το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ στο σπίτι της οδού Αναγνωστοπούλου ενώ ο Κώστας Καραμανλής άλλαζε το δεύτερο νούμερο τηλεφώνου του μια φορά το μήνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου αντήλλασσε e-mails από τη διεύθυνση [email protected], μια άσχετη  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ουάσιγκτον δεν εμπιστευόταν τις ελληνικές κυβερνήσεις και για αυτό είχε αναπτύξει σύστημα παρακολούθησης για να ελέγχει τις συνομιλίες των πολιτικών.

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Διεθνή / Στο Παρίσι ο Σι Τζινπίνγκ: Συναντήσεις με Μακρόν και φον ντερ Λάινεν για εμπόριο και Ουκρανία

Η Κίνα επιδοτεί μαζικά την κατασκευή προϊόντων, με αποτέλεσμα την υπερπροσφορά κινεζικών προϊόντων κι αυτό δεν θα το ανεχτούμε, καταγγέλει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
NEWSROOM
Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Διεθνή / Ράφα: Απομακρύνει αμάχους ο ισραηλινός στρατός - Φόβοι πως η επίθεση πλησιάζει

Το Ισραήλ φαίνεται πως προετοιμάζει την «ευρείας κλίμακας επίθεση» για την οποία απειλεί εδώ και καιρό - «Προσωρινή και περιορισμένης κλίμακας η επιχείρηση», διαβεβαιώνει ο στρατός
NEWSROOM