Τι «κόλπα» έκαναν οι Έλληνες πρωθυπουργοί για να μην τους «ακούνε» οι Αμερικανοί

Τι «κόλπα» έκαναν οι Έλληνες πρωθυπουργοί για να μην τους «ακούνε» οι Αμερικανοί Facebook Twitter
27

Με αφορμή τα δημοσιεύματα περί παρακολούθησης υπηρεσιών της χώρας  από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, ο Δημήτρης Μητρόπουλος σήμερα στα Νέα, αναφέρεται σε μεθόδους που χρησιμοποιούσαν πρώην Πρωθυπουργοί, προκειμένου να αποφεύγουν τον αμερικανικό κοριό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο Κώστας Σημίτης είχε μονίμως ανοικτό το Τρίτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ στο σπίτι της οδού Αναγνωστοπούλου ενώ ο Κώστας Καραμανλής άλλαζε το δεύτερο νούμερο τηλεφώνου του μια φορά το μήνα. Ο Γιώργος Παπανδρέου αντήλλασσε e-mails από τη διεύθυνση [email protected], μια άσχετη  διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ουάσιγκτον δεν εμπιστευόταν τις ελληνικές κυβερνήσεις και για αυτό είχε αναπτύξει σύστημα παρακολούθησης για να ελέγχει τις συνομιλίες των πολιτικών.

27

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Διεθνή / Ο Τραμπ αναπαράγει στο Truth Social πορτρέτο του στο οποίο αναπαρίσταται ως πάπας

Η ανάρτηση δεν συνοδεύεται από κάποιο σχόλιο του προέδρου, ωστόσο έρχεται λίγες ημέρες μετά τη δημόσια τοποθέτησή του κατά την οποία, μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι «θα του άρεσε να είναι εκείνος ο επόμενος πάπας»
LIFO NEWSROOM