LIVE!

«Την Amy τη σκότωσε η βουλιμία»

«Την Amy τη σκότωσε η βουλιμία» Facebook Twitter
4

Ο μεγάλος αδερφός της Amy Winehouse ισχυρίζεται ότι η βουλιμία ήταν ο κύριος λόγος πίσω από το θάνατο της τραγουδίστριας.

Η 27χρονη τραγουδίστρια του Back to Black πέθανε τον Ιούλιο του 2011, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή η αιτία θανάτου ήταν «επιπλοκές» λόγω κατάχρησης αλκοόλ.

Ο Alex Winehouse όμως δήλωσε στον Observer ότι η διατροφική διαταραχή που βασάνιζε την αδερφή του ήταν αυτό που έφερε τον οργανισμό της στο σημείο να εξασθενήσει τόσο πολύ που κατέρρευσε.

«Κάποια στιγμή θα πέθαινε, έτσι όπως πήγαινε, αλλά αυτό που πραγματικά τη σκότωσε ήταν η βουλιμία. Αν δεν είχε διατροφική διαταραχή, ίσως ο οργανισμός της να ήταν πιο δυνατός».

Ο 33χρονος πρόσθεσε ότι το πρόβλημα για την Amy ξεκίνησε στην εφηβεία της, όταν αυτή και οι φίλες της προκαλούσαν στον εαυτό τους εμετό:
«Έβαζαν στο φαγητό τους βαριές σάλτσες, το κατάπιναν και μετά το έκαναν εμετό. Οι άλλες σταμάτησαν αλλά η Amy δεν κατάφερε ποτέ να σταματήσει. Όλοι το ξέραμε αλλά ήταν σχεδόν αδύνατο να το σταματήσουμε, ειδικά όταν είναι κάτι τέτοιο, για το οποίο δύσκολα συζητάει κανείς».

Στο μεταξύ το Ίδρυμα Amy Winehouse πρόσφατα έκανε μια δωρεά στο Beat, τη μεγαλύτερη φιλανθρωπική οργάνωση για τις διατροφικές διαταραχές.

«Την Amy τη σκότωσε η βουλιμία» Facebook Twitter


«Την Amy τη σκότωσε η βουλιμία» Facebook Twitter


H Amy Winehouse live στο Glastonburry το 2008:

 

[via]  

It's Viral
4

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΧΕΪΛΙ ΜΠΙΜΠΕΡ ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ

It's Viral / Χέιλι Μπίμπερ: «Και ως διά μαγείας έμεινα έγκυος» - Η εξομολόγηση για το θέμα υγείας στην εγκυμοσύνη της

Το 29χρονο μοντέλο μίλησε ανοιχτά για ένα σοβαρό θέμα υγείας που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε πρόωρη αποβολή
THE LIFO TEAM
ΚΑΣ ΠΑΤΕΛ FBI ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΜΟΙ

It's Viral / ΗΠΑ: Ο διευθυντής του FBI στο επίκεντρο κριτικής μετά τους πανηγυρισμούς με τη εθνική χόκεϊ

Την ίδια ημέρα, πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας πυροβόλησαν και σκότωσαν ένοπλο άνδρα που είχε φτάσει με όχημα στο Μαρ-α-Λάγκο, την ιδιοκτησία του Ντόναλντ Τραμπ στη Φλόριντα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια