Ελλάδα: Οδηγός ταξί βρήκε και παρέδωσε 2.100 ευρώ

Ελλάδα: Οδηγός ταξί βρήκε και παρέδωσε 2.100 ευρώ Facebook Twitter
7

Συνέβη στην Πάτμο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Ο οδηγός ταξί Γιώργος Γαμπιεράκης κατευθυνόταν στη Χώρα της Πάτμου όταν αντιλήφθηκε σε δρόμο της Αγίας Βαρβάρας την ύπαρξη ενός αντικειμένου. Διαπίστωσε πως είναι πορτοφόλι το οποίο παρέδωσε στις αστυνομικές αρχές του νησιού. Το πορτοφόλι άνηκε σε Γαλλίδα τουρίστρια και περιείχε το ποσό των 2.100 ευρώ. Της είχε πέσει από το μηχανάκι το οποίο οδηγούσε, χωρίς να αντιληφθεί την απώλεια του.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Ελλάδα / Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών η παραλία κοντά στο αεροδρόμιο της του νησιού παραμένει πόλος έλξης δεκάδων τουριστών για παρακολούθηση των αεροπλάνων
LIFO NEWSROOM