Ένα παλτό φτιαγμένο από τρίχες ανδρικού στέρνου

Ένα παλτό φτιαγμένο από τρίχες ανδρικού στέρνου Facebook Twitter
18
Ένα παλτό φτιαγμένο από τρίχες ανδρικού στέρνου Facebook Twitter

H γούνα είναι φόνος, λέει η PETA αλλά για το συγκεκριμένο παλτό δεν έχασε τη ζωή του κανένα ζώο. Αυτό το limited edition ένδυμα, είναι κατασκευασμένο εξ' ολοκλήρου από τρίχες από ανδρικό στέρνο.

Ένα παλτό φτιαγμένο από τρίχες ανδρικού στέρνου Facebook Twitter

Η κατασκευή του πήρε στους σχεδιαστές 200 ώρες, αφού έπρεπε να πλέξουν πάνω από ένα εκατομμύριο τρίχες. Η εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων Aria ζήτησε την κατασκευή του για να προωθήσει ένα νέο προϊόν με βάση το γάλα, που θα απευθύνεται στους άντρες.

Αν και o άντρας μοντέλο που το φοράει έχει ξυρισμένο στέρνο, η εταιρεία δήλωσε ότι το παλτό αυτό είναι μια διαμαρτυρία ενάντια στην τάση που έχει η μόδα να κάνει τους άντρες να φαίνονται πιο θηλυπρεπείς.

Ένα παλτό φτιαγμένο από τρίχες ανδρικού στέρνου Facebook Twitter
Ο συνδετικός κρίκος μεταξύ ενός γαλακτοκομικού προϊόντος και του παλτό είναι εμφανής...

Το παλτό μπορεί να γίνει δικό σας για £2,499.

[via]

18

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης αφήνει κριτική πέντε αστέρων στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες

It's Viral / Ο Κασσελάκης άφησε κριτική στο δικό του εστιατόριο στις Σπέτσες κι έβαλε «άριστα, πέντε αστέρια»

Δεκάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media για την κίνηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αποθεώσει το «Pura Vita» στις Σπέτσες, χωρίς να διευκρινίσει ότι η επιχείρηση του ανήκει
NEWSROOM

σχόλια

10 σχόλια
"... ακολουθεί vinyl φόρεμα από ανθρώπινο δέρμα, μια προσφορά του τοπικού νεκροτομείου !""... και από κρέας για ... extreme εμφανίσεις"( http://fashionopen.files.wordpress.com/2010/09/lady-gaga-meat-dress.jpg )coming soon :(
η απάντησή σου είναι λίγο περίεργη όσον αφορά το τι να πατήσει κανείς : "ναι" ή "όχι" !"όχι" - γιατί τρίχες από ζώα δεν είναι καθόλου ομορφιά !"ναι" - γιατί συμφωνώ με το post σου !οπότε νομίζω το αποτέλεσμα έχει "ναι" + "όχι" = likes !!!