Εκατοντάδες άνεργοι μετά το λουκέτο στην ΚΑΤΣΕΛΗΣ

Εκατοντάδες άνεργοι μετά το λουκέτο στην ΚΑΤΣΕΛΗΣ Facebook Twitter
52

Τουλάχιστον 480 εργαζόμενοι μένουν άνεργοι και μάλιστα μένουν και χωρίς αποζημίωση μετά την κατάθεση αίτησης πτώχευσης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών από την εταιρεία ΚΑΤΣΕΛΗΣ ή Όμιλος Nutriart.

Μόνο την τελευταία διετία, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται Τα Νέα, οι σημαντικές καθυστερήσεις στις συμφωνίες για αναδιάρθρωση από μέρους των τραπεζών ήταν καθοριστικές για την εξέλιξη που οδηγεί στο λουκέτο.

Η αίτηση πτώχευσης αναμένεται να συζητηθεί ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών στις 18 Σεπτεμβρίου 2013.

Σε εμφάνιση του στη ΝΕΤ πάντως, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων υποστήριξε ότι δεν είχαν ειδοποιηθεί οι εργαζόμενοι για την αίτηση πτώχευσης και ότι η εταιρία πήγαινε τον τελευταίο καιρό καλύτερα στις πωλήσεις.

52

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΙΜΠΕΡΛΙ ΓΚΙΛΦΟΙΛ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΡΟΥΜΠΙΟ

Ελλάδα / Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: «Μέσα σε δύο ημέρες πήραν την απόφαση για την αποπομπή» είπε η δημοσιογράφος που έκανε την ερώτηση στον Λευκό Οίκο

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ ήταν ενήμερη για την απόφαση της αμερικάνικης κυβέρνησης, παρά τη «θερμή υποδοχή» στον Μάρκο Ρούμπιο
THE LIFO TEAM
ΠΑΝΟΣ ΡΟΥΤΣΙ ΔΙΚΗ ΤΕΜΠΗ

Ελλάδα / Πάνος Ρούτσι στη δίκη για Τέμπη: Κατήγγειλε προσπάθεια χρηματισμού για να σταματήσει να μιλά για την υπόθεση

«Νιώθουμε ότι μας κοροϊδεύουν. Εμείς βρίσκουμε στοιχεία, εμείς παλεύουμε. Δεν ήρθε ένας να μας πει μια συγγνώμη. Λίγη ανθρωπιά δεν υπάρχει» είπε ο Πάνος Ρούτσι
THE LIFO TEAM