Δύο απόδείξεις ότι η Mάρθα Καραγιάννη ήταν η κορυφαία σεξόβομβα του οικογενειακού ελληνικού σινεμά

Δύο απόδείξεις ότι η Mάρθα Καραγιάννη ήταν η κορυφαία σεξόβομβα του οικογενειακού ελληνικού σινεμά Facebook Twitter
0

Δεν είναι άγνωστο ότι η Μάρθα Καραγιάννη ήταν το βαρύ πυροβολικό του Γιάννη Δαλιανίδη. Περισσότερο και από την Ζωή Λάσκαρη, η Καραγιάννη ήταν η κορυφαία στα γούστα των θεατών -αισθησιακά μιλώντας. Και είναι εύκολο να υποθέσει κανείς γιατί. Ήταν μελαχρινή, χυμώδης και απτή -έμοιαζε με το κορίτσι της γειτονιάς που είχε το χάρισμα της μεσογειακής θηλυκότητας με τη σέσουλα.

Η Καραγιάννη δεν είχε ποτέ πρόβλημα με το (μετρημένο) γυμνό. Σε αρκετές ταινίες κάνει τολμηρές εμφανίσεις. Αυτές όμως οι φωτογραφίες από την απαρχή της καριέρας της είναι ασφαλώς λίγο πιο τσιμπημένες από άλλες. 

Είχαμε ένα μικρό δισταγμό σε ποιά κατηγορία ανήκουν (Erotica ή Retronaut ;), διαλέξαμε τελικά το δεύτερο, διότι τέτοιες «τολμηρές» εμφανίσεις είναι πια υπόθεση νοσταλγίας που αντί να ξυπνούν τις αισθήσεις, ξυπνούν μάλλον τις γλυκές αναμνήσεις του παππού.

Δύο απόδείξεις ότι η Mάρθα Καραγιάννη ήταν η κορυφαία σεξόβομβα του οικογενειακού ελληνικού σινεμά Facebook Twitter
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μυστική ιστορία της Ελλάδας σε μια φωτογραφική σελίδα στο Facebook

Φωτογραφία / Η μυστική ιστορία της Ελλάδας σε μια φωτογραφική σελίδα στο Facebook

Liza's Photographic Archive of Greece: Εδώ και έντεκα χρόνια, η Λίζα Κοτσαπλή αναζητεί, εντοπίζει, μελετά, συγκρίνει και ταυτοποιεί χιλιάδες φωτογραφίες ιδιωτικών και δημόσιων ιστορικών αρχείων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ερευνώντας τις ιστορίες που μπορεί να αφηγούνται.
M. HULOT