Ο Prince ερμηνεύει το Get Off στα ΜΤV και περνά στην ιστορία ως το πιο sexy live που έχει γίνει ποτέ

Ο Prince ερμηνεύει το Get Off στα ΜΤV και περνά στην ιστορία ως το πιο sexy live που έχει γίνει ποτέ Facebook Twitter
9

 

Ο Prince ερμηνεύει το Get Off στα ΜΤV και περνά στην ιστορία ως το πιο sexy live που έχει γίνει ποτέ Facebook Twitter

Το 1991, μια από τις ομολογουμένως καλύτερες χρονιές των MTV Video Music Awards, ο Prince έκανε μια εμφάνιση που έμεινε στην ιστορία, συζητήθηκε όσο καμιά άλλη εκείνη τη βραδιά και τότε είχε προκαλέσει αμηχανία ακόμη και στην παραγωγή του σόου.

Το ΜΤV προσπάθησε μάταια με ακροβατικές λήψεις να ελέγξει τι θα έβλεπαν οι εκατομμύρια τηλεθεατές από όσα συνέβαιναν στο stage την ώρα που το κατέλαβε ο Prince και οι The New Power Generation για να ερμηνεύσουν το Get Off. 

Πολλοί είναι αυτοί που διεκδικούν τη 1η θέση για την πιο προκλητική εμφάνιση που έγινε ποτέ σε βραβεία, αλά ο Πρίγκηπας, εκείνη τη βραδιά, έδωσε μια ερμηνεία τόσο τολμηρά και αισθησιακά σκηνοθετημένη που σήμερα χαρακτηρίζεται ως το πιο προκλητικό πεντάλεπτο της ιστορίας των βραβείων.

Η σκηνή μετατράπηκε σε ένα μεγάλο Διονυσιακό όργιο με ημίγυμνους χορευτές ανάμεσα σε φωτιές και τον Prince να ερμηνεύει το νέο του κομμάτι φορώντας μια κίτρινη δαντελένια φόρμα που άφηνε πλήρως εκτεθειμένα τα οπίσθια του.

Ο Prince ερμηνεύει το Get Off στα ΜΤV και περνά στην ιστορία ως το πιο sexy live που έχει γίνει ποτέ Facebook Twitter
 
9

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Piandaemonium στο Μέγαρο: 12 πιανίστες και 6 πιάνα συνομιλούν και αλληλεπιδρούν

Μουσική / Πανδαιμόνιο πιάνων στο Μέγαρο Μουσικής

Το Piandaemonium, το μοναδικό παγκοσμίως συγκρότημα από τη Θεσσαλονίκη με τους 12 πιανίστες, θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με δυνατούς ήχους, τζαζ αναμνήσεις, Προκόφιεφ και παραδοσιακές μελωδίες.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ
ΕΠΕΞ Η τυραννία του Berghain

Μουσική / H τυραννία του Berghain

Με τη νεότερη γενιά των «ρέιβερ» να στρέφεται κυρίως σε hard ή εναλλακτικά πιο εύπεπτους ήχους και τους παλιούς να αρνούνται να δεχτούν οποιαδήποτε υποκατηγορία τέκνο ως αληθινή, το είδος έχει φτωχύνει σε πολυμορφία και τείνει να περιοριστεί στα δύο δίπολα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΟΥΡΛΑΚΟΣ
Ένα live οικονομικής ενίσχυσης επιζωσών έμφυλης βίας

Μουσική / Larry Gus, The Boy, Δεσποινίς Τρίχρωμη και Aeon σε ένα λάιβ για καλό σκοπό

Τέσσερις τραγουδοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους στο Gagarin 205 για την ενίσχυση επιζωσών έμφυλης βίας, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων όσων κατήγγειλαν τον κακοποιητή τους.
M. HULOT
Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Μουσική / Οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop

Η τεχνητή νοημοσύνη αλλάζει τον ήχο και την αισθητική της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η Alina (4LINA) και η Roselune Everly είναι οι πρώτες ελληνικές AI περσόνες στην trap και το hip hop, που δημιουργούν μουσική με συναίσθημα και αναδεικνύουν πώς η τεχνολογία μπορεί να συνυπάρξει με την ανθρώπινη έκφραση.
ΜΙΝΑ ΚΑΛΟΓΕΡΑ