Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την αριστοφανική σάτιρα
Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την αριστοφανική σάτιρα

 

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την πίστη τους στην ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateurboyz της Αθήνας, το DISCOSÓDOMA του Λονδίνoυ και το CockTail d'Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s, το «A Threesome on ACiD», με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διεξάγεται την ίδια μέρα στην Αθήνα.

 

Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την αριστοφανική σάτιρα. Τη διακόσμηση του πάρτι έχει αναλάβει ο Στάθης Μητρόπουλος, γνωστός και ως s-for-sugar, συνιδρυτής και art director της δημιουργικής ομάδας «this is that».

 

O έτερος Stathis αυτού του πάρτι, από το DISCOSÓDOMA, ετοίμασε αποκλειστικά για το LIFO.gr ένα τέλειο mixtape που θα μας βάλει στο κλίμα της βραδιάς!

 

Amateurboyz. Φωτό: Πηνελόπη Γερασίμου
Amateurboyz. Φωτό: Πηνελόπη Γερασίμου
DISCOSÓDOMA (Stathis)
DISCOSÓDOMA (Stathis)

 

Οι ομάδες που συμμετέχουν

Οι Amateurboyz, παλιοί γνώριμοι του αθηναϊκού κοινού, παραμένουν στο προσκήνιο γράφοντας εδώ και χρόνια ιστορία στη νύχτα της πόλης με την DIY αισθητική και τους διεθνείς καλεσμένους των πάρτι τους.

 

Το CockTail d'Amore αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εναλλακτικά πάρτι του Βερολίνου, με τους Discodromo στα ηνία από το 2009, μετα-αποκαλυπτική αισθητική και τακτικούς θαμώνες από όλο τον κόσμο να δίνουν το μηνιαίο ραντεβού τους εκεί.

 

Το DISCOSÓDOMA είναι μια σειρά επιτυχημένων εναλλακτικών queer πάρτι του ανατολικού Λονδίνου, που κατάφεραν να αποκτήσουν δεσπόζουσα θέση στην τοπική σκηνή χάρη στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική τους διεύθυνση και τη μουσική τους προσέγγιση.

 

CockTail d'Amore (Discodromo). Φωτό: Camille Blake
CockTail d'Amore (Discodromo). Φωτό: Camille Blake

 

Μαζί τους, σε ένα back to back opening set οι Kissing Strangers και Clubkid.

Kissing Strangers: Ένα DJ πρότζεκτ εμπνευσμένο από τη μουσική, την έκσταση και την ερωτική χημεία. Παρουσιάζεται εδώ και 6 περίπου χρόνια σε clubs, events και εικαστικά δρώμενα στην Αθήνα.

 

Ο Clubkid είναι ένας από τους πιο δραστήριους house DJs της Αθήνας εδώ και 10 χρόνια. Τα τελευταία 5 τρέχει το δικό του club night ονόματι «Danceteria» στο six d.o.g.s.

 

Κάντε κλικ για να ακούσετε το mixtape

 

Info:

A Threesome on ACiD

w/ Amateurboyz, CockTail d'Amore, DISCOSÓDOMA

intrο: Kissing Strangers B2B ClubKid

six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, 210 3210510)

Σάββατο 10 Ιουνίου στις 23:00

Είσοδος 7 ευρώ