Ένα αποκλειστικό mixtape από τους διοργανωτές του «A Threesome on ACiD» μάς βάζει στο κλίμα του Athens Pride

Ένα αποκλειστικό mixtape από τους διοργανωτές του «A Threesome on ACiD» μάς βάζει στο κλίμα του Athens Pride Facebook Twitter
Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την αριστοφανική σάτιρα
0

Συνδυάζοντας την αγάπη τους για την ηλεκτρονική χορευτική μουσική και την πίστη τους στην ελευθερία της προσωπικής έκφρασης και του αυτοπροσδιορισμού, οι Amateurboyz της Αθήνας, το DISCOSÓDOMA του Λονδίνoυ και το CockTail d'Amore του Βερολίνου παρουσιάζουν στις 10 Ιουνίου στο six d.o.g.s, το «A Threesome on ACiD», με αφορμή το 12ο Φεστιβάλ Υπερηφάνειας, που διεξάγεται την ίδια μέρα στην Αθήνα.

Το πάρτι έχει θέμα «Τα Παραδείσια Πουλιά» και εμπνέεται από τη διονυσιακή λατρεία, τα παγανιστικά έθιμα της αρχαίας Ελλάδας και την αριστοφανική σάτιρα. Τη διακόσμηση του πάρτι έχει αναλάβει ο Στάθης Μητρόπουλος, γνωστός και ως s-for-sugar, συνιδρυτής και art director της δημιουργικής ομάδας «this is that».

O έτερος Stathis αυτού του πάρτι, από το DISCOSÓDOMA, ετοίμασε αποκλειστικά για το LIFO.gr ένα τέλειο mixtape που θα μας βάλει στο κλίμα της βραδιάς!

Ένα αποκλειστικό mixtape από τους διοργανωτές του «A Threesome on ACiD» μάς βάζει στο κλίμα του Athens Pride Facebook Twitter
Amateurboyz. Φωτό: Πηνελόπη Γερασίμου
Ένα αποκλειστικό mixtape από τους διοργανωτές του «A Threesome on ACiD» μάς βάζει στο κλίμα του Athens Pride Facebook Twitter
DISCOSÓDOMA (Stathis)

Οι ομάδες που συμμετέχουν

Οι Amateurboyz, παλιοί γνώριμοι του αθηναϊκού κοινού, παραμένουν στο προσκήνιο γράφοντας εδώ και χρόνια ιστορία στη νύχτα της πόλης με την DIY αισθητική και τους διεθνείς καλεσμένους των πάρτι τους.

Το CockTail d'Amore αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εναλλακτικά πάρτι του Βερολίνου, με τους Discodromo στα ηνία από το 2009, μετα-αποκαλυπτική αισθητική και τακτικούς θαμώνες από όλο τον κόσμο να δίνουν το μηνιαίο ραντεβού τους εκεί.

Το DISCOSÓDOMA είναι μια σειρά επιτυχημένων εναλλακτικών queer πάρτι του ανατολικού Λονδίνου, που κατάφεραν να αποκτήσουν δεσπόζουσα θέση στην τοπική σκηνή χάρη στην ιδιαίτερη καλλιτεχνική τους διεύθυνση και τη μουσική τους προσέγγιση.

Ένα αποκλειστικό mixtape από τους διοργανωτές του «A Threesome on ACiD» μάς βάζει στο κλίμα του Athens Pride Facebook Twitter
CockTail d'Amore (Discodromo). Φωτό: Camille Blake

Μαζί τους, σε ένα back to back opening set οι Kissing Strangers και Clubkid.

Kissing Strangers: Ένα DJ πρότζεκτ εμπνευσμένο από τη μουσική, την έκσταση και την ερωτική χημεία. Παρουσιάζεται εδώ και 6 περίπου χρόνια σε clubs, events και εικαστικά δρώμενα στην Αθήνα.

Ο Clubkid είναι ένας από τους πιο δραστήριους house DJs της Αθήνας εδώ και 10 χρόνια. Τα τελευταία 5 τρέχει το δικό του club night ονόματι «Danceteria» στο six d.o.g.s.

Κάντε κλικ για να ακούσετε το mixtape

Info:

A Threesome on ACiD

w/ Amateurboyz, CockTail d'Amore, DISCOSÓDOMA

intrο: Kissing Strangers B2B ClubKid

six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, 210 3210510)

Σάββατο 10 Ιουνίου στις 23:00

Είσοδος 7 ευρώ

Μουσική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

KET: «Το γεγονός ότι έχουμε καταφέρει να υπάρχουμε τόσα χρόνια είναι ένα μικρό θαύμα»

Κέντρο Ελέγχου Τηλεοράσεων / KET: «Καταφέραμε να υπάρχουμε τόσα χρόνια, κι αυτό είναι ένα μικρό θαύμα»

Μια μεγάλη συζήτηση για την ιστορία του Κέντρου Ελέγχου Τηλεοράσεων, ενός από τους βασικούς πυρήνες της πειραματικής και ανεξάρτητης μουσικής σκηνής της πόλης και όχι μόνο.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
102΄ με την Tάμτα και την Ανίτα Ρατσβελισβίλι

Μουσική / Tάμτα - Ανίτα Ρατσβελισβίλι: «Μάθαμε να ζούμε με το τραύμα»

Δυο διάσημες και πετυχημένες Γεωργιανές συναντιούνται στην ΕΛΣ και μιλούν για τις δυσκολίες που τις διαμόρφωσαν και την κουλτούρα της χώρας τους, που την κουβαλάνε μαζί τους παντού, ακόμα και όταν τις πληγώνει.
M. HULOT
Η επιστροφή της Lily Allen

Μουσική / Η Lily Allen επιστρέφει με το πιο θεαματικό ξεκατίνιασμα στην ιστορία της ποπ

Το «West End Girl» της Lilly Allen και ένα αριστουργηματικό ραπ άλμπουμ από την CupcakKe αποτελούν τα πιο δυνατά και τολμηρά, από πλευράς στιχουργικής, άλμπουμ της χρονιάς. Μια καλή εβδομάδα για τη μουσική.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
BOYS’ SHORTS INTERVIEW

Μουσική / Boys’ Shorts: «Δεν φταίνε τα τρανς άτομα που έχει γίνει μίζερη η ζωή σου»

To eyeliner και το electroclash έφερε κοντά το ντουέτο των DJs, που εμπνεύστηκαν το όνομά τους από τον Boy George. Έπαιξαν στο Berghain, και η φήμη τους εκτοξεύτηκε. Πλέον το mantra τους είναι το «enjoy the moment».
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Παιδί Τραύμα: Τραγουδάκια λέω που αύριο θα ξεχαστούν, δεν κάνω καμία επανάσταση, δεν αλλάζω τον κόσμο

Μουσική / Παιδί Τραύμα: «Τραγουδάκια λέω, που αύριο θα ξεχαστούν, δεν αλλάζω τον κόσμο»

Στο νέο του άλμπουμ, το Παιδί Τραύμα χρησιμοποιεί τις έννοιες της φυγής και της συγχώρεσης για να μιλήσει για το αδιέξοδο του ψηφιακού κόσμου και την αναζήτηση της αλήθειας με τραγούδια που ξεφεύγουν από το mainstream.   
M. HULOT
Οι Tame Impala φτιάχνουν έναν δίσκο εμπνευσμένο από τα bush doofs της Αυστραλίας

Μουσική / «Deadbeat» των Tame Impala: Μια lo-fi ωδή στα rave πάρτι από ένα σπουδαίο συγκρότημα

Είναι η πρώτη του δουλειά που δεν περιέχει ούτε μια ροκ στιγμή. Σύμφωνα με τον Chris Deville: «Οι Tame Impala έχουν μεταμορφωθεί σταδιακά από ένα από τα σπουδαιότερα ροκ συγκροτήματα της γενιάς τους σε… κάτι άλλο».
ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΠΑ
Το Μονόγραμμα του Έρωτα και της Μουσικής

Συμφωνική Μουσική - Ιστορίες / Το Μονόγραμμα του Έρωτα και της Μουσικής

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών τιμά τη μνήμη του Οδυσσέα Ελύτη με αφορμή τα τριάντα χρόνια από τον θάνατό του, παρουσιάζοντας το «Μονόγραμμα» του Γιώργου Κουρουπού, που βασίζεται στο ομότιτλο έργο του μεγάλου Έλληνα ποιητή, στις 24 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΟΥΣΤΕΝΗ
Λίγες λέξεις για τον Διονύση Σαββόπουλο

Οπτική Γωνία / Λίγες λέξεις για τον Διονύση Σαββόπουλο

«Ό,τι όμως και αν υπήρξε ο Διονύσης Σαββόπουλος, είχε τη δόνηση, τον λοξό τόνο, μια διάθεση μεταμόρφωσης και γιορτής. Επέστρεφε σε μια πάμφωτη αυλή, περιμένοντας τους φίλους, το νόημα της συνάθροισης».
ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΕΒΑΣΤΑΚΗΣ