Πριν πέντε χρόνια η Κιμ Καρντάσιαν ήταν ακόμα μια διάσημη τηλεπερσόνα (κι όχι η σημερινή σούπερσταρ άνευ χαρτοφυλακίου) και έβγαινε με τον λευκό μπασκετμπολίστα Kris Humphries, και δεν ήταν μαμά. Ο μεγάλος Prince την συνάντησε για λίγο στη σκηνή της συναυλίας που έδινε στη Νέα Υόρκη.

 

Ήταν Φεβρουάριος του 2011 στο Madison Square Garden όταν η Kardashian ανέβηκε στη σκηνή. Ο Prince την καλοδέχτηκε και προσπάθησε να την κάνει να χορέψει.

 

Αυτή τον κοιτούσε εμβρόντητη, ακίνητη και αμήχανη. Κι αφού ο τραγουδιστής προσπάθησε λίγο ακόμα, έχασε την υπομονή του. "Get off the stage!" της είπε, κι αυτή κατέβηκε ντροπιασμένη. Στο ανκόρ, τελικά, θα χόρευε πραγματικά. 

 

Το στιγμιότυπο καταγράφηκε από δεκάδες κινητά, και το βίντεο είναι απόδειξη πως ο Prince έβαζε τη διασκέδαση πάνω απ' τις δημόσιες σχέσεις. Αν δεν περνούσες καλά δεν είχες θέση στη συναυλία του (πόσω μάλλον στη σκηνή του!)

 


 

Η Καρντάσιαν είχε γράψει μετά στο Twitter της: «Ω Θέε μου ο Prince με έδιωξε από τη σκηνή Τρέμω..ήμουν τόσο νευρική που όταν με άγγιξε πάγωσα δεν ήξερα τι να κάνω...!».