Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι στην ευχή συνέβη και πήραν τελικά τη σημαία απ' τον Αμίρ, παρότι είχε κληρωθεί να την κρατήσει. Ο Διευθυντής του σχολείου και οι Γονείς και Κηδεμόνες που τον στηρίζουν δεν έχουν δώσει κάποια πειστική εξήγηση – παρά μόνο λένε πως υπήρχαν λόγοι που θα τους μάθουμε κάποτε.

Το υπουργείο Παιδείας το ψάχνει και απαιτούμε να βρει την άκρη, για ένα θέμα -με τις κληρώσεις- που το ίδιο αρχικά δημιούργησε. Αδιαφορώ αν πιστεύει κανείς ότι μόνο Έλληνες πρέπει να κρατούν την Ελληνική σημαία. Αυτά τα είχαμε λύσει ήδη απ' τον Οδυσσέα Τσενάι, με τη μεγαλειώδη μάλιστα παρέμβαση του τότε Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.

 

Η επίθεση στο σπίτι του μικρού Αμίρ είναι αποτρόπαια και δεν μου προκάλεσε έκπληξη – είδαμε και τι έγινε στη Σαντορίνη με τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι έχουν ξεθαρρέψει επικίνδυνα τελευταία.

 

Τώρα. Υπάρχουν και αυτοί που δεν πιστεύουν ότι έγινε πραγματική επίθεση στο σπίτι του Αμίρ κι ότι είναι προβοκάτσια από αλληλέγγυους ή την κυβέρνηση για να προκαλέσουν τη συμπάθεια. Βασίστηκαν πολύ σε μια συνέντευξη της μητέρας του, μετά το συμβάν...

 

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ >> ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΠΡΑΓΜΑΤΑ