Το τέλος του Game of Thrones

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter
0


Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Καλός ο τρολ τίτλος του άρθρου, αλλά μην μασάτε. Είναι δυνατόν –ακόμα και να ήξερα- να έκανα ένα τέτοιο mega spoiler;;; Ασφαλώς και όχι. Αυτό που σας βρήκα και σας παραθέτω όμως είναι το Τέλος που θα ήθελαν οι πρωταγωνίστριες της σειράς χάριν της ηρωίδας που ενσαρκώνουν. Από τις απαντήσεις τους, θα καταλάβετε πολλά πράγματα και για τις ίδιες ως χαρακτήρες, με την Καλίσι να τα σπάει (θα δείτε γιατί) μπροστά από την κάμερα του Entertainment Weekly.

Παρακάτω θα χαρείτε με σειρά εμφάνισης: Emilia Clarke (Daenerys), Sophie Turner (Sansa), Maisie Williams (Arya), Natalie Dormer (Margaery), Lena Headey (Cersei) και Gwendoline Christie (Brienne of Tarth).

Ενημερωτικά, για όλους όσοι δεν γνωρίζουν, μετά το τέλος αυτού του κύκλου, θα ακολουθήσουν άλλα 13 επεισόδια και πάπαλα (χέρι δεν κόβουν βέβαια)... Το ξανα-ακούσαμε από τον David Benioff που το ανέφερε πρόσφατα στο Variety.

Η Emilia Clarke ψηφίζει μεταφορά Σιδερένιου Θρόνου

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Η μικρή θεά φαντάζεται τον εαυτό της, καβάλα στο δράκο με συντροφιά ωραίων ανδρών (που θα έχει μαζέψει από κάπου κοντά στο Χόλιγουντ), να πηγαίνουν να παίρνουν τον Σιδερένιο Θρόνο και να τον μεταφέρουν (!) –πάντα με την συντροφιά των ωραίων ανδρών- στην Καραϊβική και μετά chill out... Τι να πούμε... Θεούλα.

 

Η Sophie Turner θέλει τον Σιδερένιο Θρόνο

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Λιγότερο party animal η όμορφη κοκκινομάλα Sansa προσεγγίζει το θέμα, με got-ική οπτική, υποστηρίζοντας ότι ένα ωραίο τέλος θα ήταν με εκείνη στον Σιδερένιο Θρόνο και τον Littlefinger ως hand of the King. Η ίδια συνεχίζει ότι θα ήθελε επανασύνδεση της οικογένειας των Σταρκέων, ακόμα και των νεκρών...

Η Maisie Williams κοιτάει ψηλά

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Η μικρή μας Arya, που όσο πάει και δυναμώνει σε ικανότητες και αγριάδα, κύκλο με τον κύκλο, θέτει το απλό ζήτημα: οι «κακοί» χαρακτήρες πάντα δίνουν δύναμη και ένταση στις ιστορίες αλλά τώρα ήρθε η ώρα να τους εγκαταλείψουμε και να αφήσουμε την Arya να ανέβει στην κορυφή.

Η Natalie Dormer σε ρόλο μάνας

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Δεν της το χα της συνονόματης... Η σέξι και ιδιαίτερη αυτή περσόνα, επιθυμεί για τον ρόλο της, τον υψηλό τίτλο της βασιλίσσας να τον φέρει όχι η ίδια αλλά η κόρη που θα αποκτήσει με τον Tom... Και το όνομα αυτής: Rose Baratheon. Αυτό σημαίνει όμως μάνα... Θυσία για το παιδί της. Γιατί μπορεί να είναι λίγο σκληροί χαρακτήρες, αλλά τα παιδάκια τους τα προσέχουν (true).

Η Lena Headey θέλει τα παιδιά της πίσω

Το τέλος του Game of Thrones Facebook Twitter

Η Cersei ξεθεωμένη από όλες αυτές τις απώλειες, θα έκανε μια απαγωγή της κοκκινομάλλας μάγισσας (Red Priestess) ώστε να της αναστήσει όλα της τα νεκρά παιδιά και να βασιλέψουν όλοι μαζί για το υπόλοιπο ευτυχισμένοι.

Η Gwendoline Christie θέλει ένα ειρηνικό Westeros


Μα τι μας λες κουκλίτσα μου. Ηρεμία και ειρήνη στο Westeros; Πού ζεις; Η μεγαλόσωμη Brienne θέτει το θέμα που βασανίζει όλους τους πασιφιστές θεατές (αν υπάρχουν τέτοιοι) της σειράς όσο αφορά στα βασίλεια και στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον Σιδερένιο Θρόνο... Θέτει θέμα σύγκλισης χαρακτήρων... Από φαντασία μπόλικη... Στη συνέχεια κάνει μια δική της εκτίμηση, όπου η Daenerys ευρισκόμενη σχεδόν στον πολυπόθητο (θρόνο), και αφού όποιος πηγαίνει προς την κορυφή σκοτώνεται, αποτεφρώνεται από έναν από τους δράκους της! ...τότε λοιπόν το Westeros, αφού όλοι οι φαντασμένοι εξουσιόπληκτοι βγουν από τη μέση, θα μπορέσει να αναγεννηθεί και να γίνει κάτι σαν τους κήπους της Εδέμ. Ε, και μετά ξύπνησε.

Το τέλος της σειράς, συγκεκριμένα το τέλος αυτού του κύκλου που πλησιάζει, θα μπορέσετε να το δείτε αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, πάντα ταυτόχρονα με την Αμερική, με ελληνικούς υπότιτλους. Αν το 04:00 μετά τα μεσάνυχτα ακούγεται βαρύ, μπορείτε πάντα δωρεάν να το δείτε όποτε θέτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής. Και αν είστε σαν και μένα που χρειάζομαι ανάλυση με τις τόσες εξελίξεις σε κάθε επεισόδιο, ρίξτε μια ματιά στη σειρά After the Thrones που προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ και θα με θυμηθείτε! Δεν χάνουμε λεπτό...

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM