Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter
Μέσα στο κλίμα των εορτών, τα θέατρα της Αθήνας είναι ένας προορισμός που πρέπει να συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σου
0

 ADVERTORIAL

 

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter

Όσο κι αν σε δυσκολεύει η ζωή στην Αθήνα έρχονται κάποιες στιγμές που αυτή η πόλη σε αποζημιώνει για όλες τις κακές μέρες που ενδεχομένως να σου προκάλεσε. Τα Χριστούγεννα είναι μια από αυτές τις περιπτώσεις που δεν χορταίνεις τις βόλτες σε μια στολισμένη πόλη γεμάτη επιλογές διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Μέσα στο κλίμα των εορτών, τα θέατρα της Αθήνας είναι ένας προορισμός που πρέπει να συμπεριλάβεις οπωσδήποτε στο πρόγραμμά σου. Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι πιο συγκινητικά όταν έχεις παιδί ή όταν αισθάνεσαι παιδί, οι παιδικές παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους είναι αυτό το διαφορετικό που μπορείς να κάνεις για να απολαύσεις τη γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη.

Το smartphone Huawei P9 Blue είναι ο σύμμαχός σου στην αναζήτηση των παραστάσεων που σε ενδιαφέρουν. Σημείωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, κάλεσε τους φίλους σου, κλείσε ραντεβού και βάλε πάλι το κινητό στην τσέπη σου γιατί αυτές τις γιορτές επιλέγεις να είσαι παρών σε ό,τι κάνεις και όχι χαμένος πίσω από την οθόνη του κινητού σου. #BePresent στις πιο μαγικές παραστάσεις των Χριστουγέννων.

"Ταξίδι στην άκρη του Ουράνιου Τόξου"

σε σκηνοθεσία Μαξιμιλιανού Γκοντορόζα

Θέατρο Αλκμήνη, Πετράλωνα

 

 

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter

Τέσσερα παιδιά από τις τέσσερις γωνιές του κόσμου συναντιούνται σε μια μικρή όμορφη χώρα στο κέντρο της γης, σε ένα σταυροδρόμι όπου συναντιούνται η Ανατολή με τη Δύση και ο Βορράς με τον Νότο. Σε έναν τόπο γεμάτο μύθους νεράιδες και ξωτικά. Αυτά τα τέσσερα παιδιά μπορεί να μη μιλούν την ίδια γλώσσα αλλά επικοινωνούν μέσω της μουσικής και κάνουν μαζί ένα ταξίδι μέχρι την άκρη του ουράνιου τόξου! Μια υπέροχη ιστορία για τη συντροφικότητα, την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την αποδοχή, την κατανόηση αλλά και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.  

“Comedy Club για παιδιά”

με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Πολυχώρος Χυτήριο, Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το stand up comedy, απευθύνεται σε παιδιά 6 έως 12 ετών και αποκαλύπτει πως τα πιτσιρίκια έχουν χιούμορ...  Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μπαίνει στον κόσμο τους μέσα από ένα αγαπημένο είδος θεατρικής κωμωδίας που κερδίζει διαρκώς έδαφος. Οι μικροί θεατές, παρακολουθούν επί σκηνής θέματα που αφορούν τη ζωή τους: από τη σχέση τους με τους γονείς, το σχολείο και τους φίλους τους, μέχρι τα χόμπι και το μέλλον. Η παράσταση αντιμετωπίζει και τους ενήλικες σαν παιδιά γι’ αυτό και οι γονείς την αγαπάνε ιδιαίτερα. Αλλά το πιο σημαντικό… φέρνει μικρούς και μεγάλους κοντά σαν μια όμορφη παρέα!

"Γλυκιά Συμφωνία 2"

Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη", Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

της Μαίρης Βούκανου, σε μουσική Γιώργου Βούκανου

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter

Ένα μουσικό παραμύθι με τον Δημήτρη Πιατά και άλλους γνωστούς ηθοποιούς καθώς και λυρικούς τραγουδιστές που μας ταξιδεύει σε ένα ονειρικό τοπίο! Οι πιο γλυκές στιγμές των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύουν σε ένα Μαγεμένο δάσος με τη Ζαχαρένια Πολιτεία και τους ήρωές της. Μια μοναδική μουσική παράσταση με πολύ συγκίνηση και νοσταλγία που θα συνεπάρει μικρούς και μεγάλους.

"Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ"

Σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Γιούλης Ηλιοπούλου.
Θέατρο Βέμπο, Πλ. Ομονοίας - Μεταξουργείο

Δήλωσε παρών στις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις Facebook Twitter

Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε Χριστούγεννα χωρίς τον Σκρουτζ… Το θρυλικό παραμύθι του Κάρολου Ντίκενς μεταφέρεται σε μια θεαματική παράσταση που θα ταξιδέψει τους μικρούς θεατές στη μαγική ιστορία του φιλάργυρου Εμπενίζερ ο οποίος μισεί τα Χριστούγεννα... Ο τσιγκούνης που έχει ξεχάσει τη σημασία της αγάπης και έχει ως μοναδικό σκοπό της ζωής του να αυξήσει τις λίρες του, δέχεται μια πολύ παράξενη επίσκεψη την παραμονή των Χριστουγέννων. Τα τρία πνεύματα τον ταξιδεύουν στο παρελθόν, στο παρόν και στο μέλλον και εκείνος βλέπει καθαρά για πρώτη φορά την πραγματικότητα και αλλάζει τη ζωή του.

Και μια παράσταση για μεγάλους…

Η Βασίλισσα του Χιονιού από το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου

Αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη», Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

 


 

Το Μπαλέτο της Εθνικής Όπερας του Κιέβου, θα παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια πρεμιέρα στην Αθήνα, τη νέα χορογραφία της Βασίλισσας του Χιονιού που βασίζεται στο αγαπημένο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Ένα παραμύθι για την αγνότητα των ανθρώπινων συναισθημάτων ως το μοναδικό αντίδοτo στο ψυχρό ορθολογισμό. Με τη Βασίλισσα του Χιονιού, ο Άντερσεν μας μεταφέρει σε ένα κόσμο πολύ αληθινό και γνώριμο σε όλους μας και με την γλώσσα του παραμυθιού, στέλνει το μήνυμα της επιλογής ενός άλλου δρόμου για την πορεία μας στη ζωή με όχημα την φιλία και την ανθρώπινη αγάπη.

Συνθέσεις των Τσαϊκόφσκι, Λιάντοφ, Ρουμπινστάιν, Γκρηγκ και Μασνέ που έχει επιλέξει ο Αλεξέι Μπάκλαν. Η Ανικό Ρεχβιασβίλι, δημιούργησε μια ευφάνταστη νέα χορογραφία, με τα πλούσια σκηνικά του Στανισλάβ Πετρόφσκι, τα φαντασμαγορικά κοστούμια της Νατάλια Κουτσέρια και τα εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ του Ίγκορ Σάμαρετς. Τη δραματουργική επεξεργασία υπογράφουν ο μαέστρος Αλεξέι Μπάκλαν και η Ανικό Ρεχβιασβίλι.

Οι θεατρικές επιλογές για τις μέρες των γιορτών είναι πάρα πολλές και σε μεταφέρουν σε κόσμους και συναισθήματα που όλοι έχουμε ξεχάσει καθώς είμαστε απασχολημένοι με την καθημερινότητα ή καλυμμένοι πίσω από την οθόνη του κινητού μας. Η Huawei μας στέλνει το μήνυμα των γιορτών: #BePresent! Και για να συμβεί αυτό πρέπει να αφήσεις το κινητό στην τσέπη σου και να απολαύσεις το θέαμα πάνω στη σκηνή. Όταν βγεις από το θέατρο πάρε πάλι στα χέρια σου το νέο σου Huawei P9 Blue και κάλεσε τους φίλους σου για να μοιραστείς μαζί τους όσα είδες... Οι γιορτές σε θέλουν παρόντα!

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Επιχειρείν/Market / 50 χρόνια Timberland: Το διαχρονικό brand επανασυστήνεται στο ελληνικό κοινό με ένα street party

Με κεντρικό μήνυμα το “Express your true colours” και με τη βιτρίνα να μεταμορφώνεται σε καμβά δημιουργικότητας, ο street artist Soteur αναλαμβάνει να αναδείξει την αισθητική της πολύχρωμης επετειακής συλλογής
THE LIFO TEAM
H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Επιχειρείν/Market / H JYSK μας βάζει σε ατμόσφαιρα Χριστουγέννων με τη νέα συλλογή Nordic Mood

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο εκδηλώσεων Solid Events, στο Νέο Ψυχικό, που με την επίπλωση και τη διακόσμηση αποκλειστικά των προϊόντων της JYSK μεταμορφώθηκε για λίγο σε ένα σκανδιναβικό Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν 
THE LIFO TEAM
Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Επιχειρείν / Το Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Los Angeles θεσμοτεθεί την Παγκόσμια Πρωτοβουλία Ελληνικού Κινηματογράφου

Οι ιδρυτές του GGFI, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του LAGFF Lia Bozonelis και Έρση Δάνου και ο Διευθυντής του LAGFF Άρης Κατωπόδης, θα έχουν την υποστήριξη ενός Συμβουλίου Trustees και μιας ομάδας αξιωματούχων, αποτελούμενης από τους πιο έμπιστους χορηγούς και κορυφαίους επαγγελματίες του Hollywood,
THE LIFO TEAM