Απεργία την Πρωτομαγιά

Το μόνο ενισχυτικό γεύσης που δεν είναι χημικό από τα δύο που έγραψες είναι το αλάτι και εγώ γράφω: "Δεν αρνούμαι να μαγειρέψω και κόκκινα και λευκά και αλεσμένα τα ρεβίθια είναι νόστιμα και αυτά και σαν χούμος και σαν φαλάφελ. Τα τρώω όλα με μεγάλη χαρά αλλά σαν κρέας δεν είναι. Τώρα αν εσύ έχεις καταφέρει να τα κάνεις να μοιάζουν με κρέας μπράβο μια και έχεις πτυχίο από το Χόγκουαρτς. Αλλά τα χαμομηλιά -αυτά που βαίνουν την άνοιξη-είναι ωραία για ύπνο, αν πιστεύεις ότι αυτό έγινε χωρίς ενισχυτικά γεύσης. Έχουν τη δυνατότητα να τρως χαρτί και να λες ωραίο ραπανάκι ..." Πηγή: www.lifo.gr Άρα δεν αναφέρομε στο αλάτι που σε βολεύει αν το κατάλαβες αλλά σε χημικά. Με αλάτι δίνεις γεύση κρέατος στα ρεβίθια; Και εγώ δεν το έβαζα όταν τα βράζω γιατί σφίγγουν. Εγώ τρώω τόνους αντιβιοτικά και ορμόνες και εσύ τρως τόνους εντομοκτόνα και ορμόνες αλλά ξέχασα η φράουλες έγιναν σαν καρπούζια από την ηλιοφάνεια. Βέβαια όταν είχα πάει εκδρομή στη σοβούσα να φάω τόνους αντιβιοτικών στο αρνί οι φράουλες που μαζέψαμε στο δάσος είχαν μέγεθος μικρού ρεβιθιού.Και το αλάτι είναι ενισχυτικό ενικός. Ονόμασε έτσι και το ξύδι που κάνει και καλό. Και επειδή ανήκεις στην ομάδα ανθρώπων που δεν πρέπει κανείς να διαφωνεί το κλείνω εδώ. Υ.Γ." Καταναλώνω λαχανικά και φρούτα εποχής στο "φυσικό" τους (ότι και να σημαίνει αυτό) σχήμα και χρώμα." εδώ συμφωνώ ακόμα και με "σένα. Αλλά και αυτά δεν νομίζω να έχεις κήπο και να βάζεις κοπριά γίδας γιατί τα ζώα είναι για άλλη δουλειά οπότε μάλλον χημικά λιπάσματα.
Σχολιάζει ο/η