Γιατί, ποιος το περίμενε ότι το Γκάζι θα γινότανε πιάτσα; Μια υποβαθμισμένη περιοχή με εγκατελειμένα εργοστάσια. Και ο Ρέντης (περιοχή υποβαθμισμένη, στην καρδιά της βιομηχανικής ζώνης της Αθήνας) επίσης είχε γίνει κάποτε γερή πιάτσα όταν το Village και το Allou είχαν πρωτοανοίξει. Ακόμα πηγαίνουν εκεί, αλλά δεν έχει τόσο δύναμη όσο είχε τότε. Ούτε που μπορείς να φανταστείς ποια περιοχή μπορεί να γίνει πιάτσα...μπορεί να γίνει πιάτσα ο Ασπρόπυργος ή το Μαρκόπουλο, αρκεί να έρθει ένας επιχειρηματίας και να τα σκάσει.
Σχολιάζει ο/η