Ενδιαφέρον θα είχε επίσης μια έρευνα ως προς το ποσοστό που αντιστοιχεί στο κρέας στην τιμή πώλησης ενός σουβλακιού.Πολύ χοντρικά, και χωρίς να είμαι γνώστης οικονομικής στατιστικής, θα με εξέπληττε ιδιαίτερα εάν ξεπερνούσε το 10-15%. Γιατί υπάρχει και το ενοίκιο, το εργατικό και ασφαλιστικό κόστος, οι λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τα υπόλοιπα συστατικά, το κέρδος, οι πάσης φύσεως φόροι...Ετσι, όσο κι αν αυξηθεί η τιμή ενός συστατικού, δεν δικαιολογείται η ισόποση αύξησης της συνολικής τιμής. Στοιχειώδη οικονομικά...
Σχολιάζει ο/η