@Γκαργκάουλας 3.4.2019 | 15:03Γκαργκάουλα; Όταν κι εσύ απολυθείς για μία ασήμαντη αφορμή, έλα να μου το ξαναπείς αυτό. Πιστεύω πως όλοι έχουμε κατανοήσει τι συνέβη. Η δεύτερη μηχανή, μόλις είχε πλυθεί. Αν αυτό είχε συμβεί καθώς και η δεύτερη μηχανή κοπής ήταν πλήρως διαθέσιμη και σε δικαιολογημένο χρόνο πελατειακής αιχμής, να το καταλάβω αυτό που έγραψες. Σίγουρα είχε μεσολαβήσει διάστημα κενού χρόνου ώστε ο υπάλληλος να πλύνει και να καθαρίσει την μηχανή, τη μία από τις δύο μάλιστα (διαδικασία που απαιτεί χρόνο). Οι ίδιοι οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα έπρεπε να προνοήσουν ώστε να σταματάει η κοπή, τουλάχιστον λίγη ώρα πριν κλείσει το κατάστημα για να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά, όχι, έστω ή μόνο υπέρ του εκάστοτε υπαλλήλου, αλλά κυρίως για την αποφυγή παρόμοιων, υγειονομικών παρατυπιών. Καταλαβαίνουμε, νομίζω, ότι ο πελάτης είχε τα... θεματάκια του και ξέσπασε στον υπάλληλο, εεε;;... ..και ξέρουμε πάρα πολύ καλά ποια είναι η κομπλεξική συμπεριφορά των εργοδοτών και υπευθύνων προσωπικού στους υπαλλήλους τους, όπως και των (πάρα πολλών) κομπλεξικών πελατών...Οι περισσότεροι έχουμε παρακολουθήσει πελάτες στον πάγκο των τυριών και ενώ υπάρχει ουρά που περιμένει να εξυπηρετηθεί, πελάτη που δοκιμάζει τα τυριά και το ένα του πικρίζει, το άλλο του γλυκίζει, το άλλο πιπερίζει, το έκτο του αλμυρίζει και πάει λέγοντας, για να πάρει στο τέλος φέτα βαρελίσια με παράπονο που αντί για 400 γραμμάρια το κομμένο κομμάτι βγήκε στα 460 και να κοπεί άλλο κομμάτι, ακριβώς!.. (Όχι να αφαιρεθούν τα 60γρ. - να κοπεί άλλο!...).
Σχολιάζει ο/η