Δεν χρειαζεται να κρινουμε εκ του ασφαλους συγκρινοντας με μυγες και κωλους ενα επαγγελμα (και τους επαγγελματιες του)που ειναι απ τα πιο σκληρα που υπαρχουν σε ολα τα επιπεδα,που παραπανω απ τους μισους που το ξεκινανε το παρατανε καποια στιγμη λογω κουρασης,στατιστικα αυτο επιβεβαιωμενο, επειδη μονο και μονο εχετε μπουχτισει να βλεπετε ριαλιτι μαγειρικης στην tv. Οσοι πανε εκει ειτε ψωνισμενοι ειναι ειτε ανιδεοι για το τι κανουν και το τι θα επιτυχουν απο αυτο,παντως μαγειρες και σεφ δεν ειναι! Ειμαι στον τουριστικο τομεα 10 χρονια,ο αντρας μου ειναι σεφ(sous για την ακριβεια),ολοι οι φιλοι του χωρου βγαζουν προβληματα σωματικα και ναι,η κουζινα ειναι ο χωρος που ο σεφ ειναι το αφεντικο, κι εχει και στους σερβιτορους μια καποια δικαιοδοσια οσο βρισκονται στην κουζινα του, ασχετα που στην προκειμενη να μην επιτρεπει τα καλησπερα ειναι υπερβολη ομολογουμενως,αλλα κατα τ αλλα η αυστηροτητα,η υπακοη στον σεφ και τα μπινελικια και ρουτινα ειναι και το απολυτως φυσιολογικο σε μια κουζινα,δεν υπαρχει αλλος τροπος απλα να λειτουργησουν τα πραγματα υπο πιεση, οποιος νομιζει οτι θα πρεπε να πινουν τσαι και να μιλανε στον πληθυντικο και σε τονους γραφειου ειναι εξω απ τον χορο και πολλα τραγουδια ξερει!
Σχολιάζει ο/η