"Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το ποσοστό επιβάρυνσης στον ωμό καφέ προς επεξεργασία είναι 67%-100%, τη στιγμή που η αντίστοιχη επιβάρυνση στον καφέ σε κάψουλα (αναγωγή ανά κιλό βάρους) είναι 6%-10% και στον κατεψυγμένο καφέ (εκχύλισμα) 7-9%". Πηγή: www.lifo.gr Για να είναι 67%-100% αύξηση θα πρέπει να αγοράζουν τον ωμό καφέ από 2-3 ευρώ το κιλό περίπου. Όσο και να αφυδατωθεί με το καβούρδιμσα πάλι έχουν τεράστιο περιθώριο κέρδους. Αλλά τι να περιμένεις από μία χώρα που πλήρωσα ένα ματσάκι άνηθο 50 λεπτά!!! Πηγή: www.lifo.gr
Σχολιάζει ο/η