ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Έχω δοκιμάσει παραλλαγές σουβλακίου στην Αγγλία (με κάτι κρέατα άνοστα και πίτα που ήταν κάτι ανάμεσα σε ψωμί και φύλλο κρούστας) και στην Αυστραλία (που είναι από αρνίσιο κρέας και οι πίτες επίσης άγευστες). Το καλύτερο σουβλάκι στην Αθήνα είναι η Γευστική Γωνιά στην Πλατεία Αγίου Παύλου. Δεν έχει καμία ιδιαίτερη σως ή κάποιο μυστικό, απλώς πολύ καλής ποιότητας πρώτες ύλες και πίτα όσο πρέπει λαδωμένη.
Σχολιάζει ο/η