ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Aυτό ακριβώς έκανα, πήρα ως παράδειγμα τα καλύτερα burger εστιατόρια και διάλεξα το πιο νόστιμο hormone free και grass fed μοσχάρι που βρήκα. Καμιά φορά το καλύτερο θέλει πιο πολύ ψάξιμο γιατί δεν είναι στην πόρτα σου. Μακάρι το Ελληνικό κρέας να ήταν καλύτερο για το burger μας αλλά δυστηχώς πρέπει να κάνουμε εισαγωγή (που κοστίζει x2) για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Τουλάχιστον χρησιμοποιούμε Ελληνικό χοιρινό για τα Pork burgers μας ;)
Σχολιάζει ο/η