ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Δεν νομίζω ότι αποτελεί δυσφήμιση για το μαγαζί το γεγονός ότι το προϊόν που πουλάει προέρχεται από μοσχάρια εντατικής ζωοπαραγωγής. Δεν είπα ότι είναι βρώμικα ή σάπια! Επίσης ο μόνος λόγος που υπάρχει αυτή η παραγωγή είναι ότι υπάρχει τέτοια ζήτηση. Και ο μόνος λόγος που υπάρχει τέτοια ζήτηση είναι γιατί έχουμε αποσυνδέσει τελείως στο μυαλό μας το προϊόν από το υποκείμενο, και μάλιστα δεν έχουμε και καμία όρεξη να σκεφτούμε χωρίς αυτήν την αφαίρεση. Δες για παράδειγμα την κατηγορία που βρίσκεται το άρθρο: ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ. Ε, νομίζω έχει κάποιος/α το δικαίωμα να πει ότι δεν είναι μόνο καλοπέραση αυτό το πράγμα. Έχουμε όλους τους λόγους του κόσμου να διαφωνούμε με την μαζική παραγωγή κρέατος και να την εκφράζουμε όπου προωθείται η μαζική κατανάλωσή του.Η λύση είναι να μάθουμε αρχικά όσες λεπτομέρειες μπορούμε για το τι τρώμε, και έπειτα -φυσικά- το μποϋκοτάζ της βιομηχανίας κρέατος. Πώς αλλιώς;Αυτοί/ες που νοιάζονται για την μεταχείριση των ζώων αλλά θέλουν να συνεχίσουν να τρώνε κρέας, ας διεκδικήσουν αυστηρότερους ελέγχους της διαδικασίας παραγωγής, ας τρώνε μόνο από μέρη που ξέρουν ή ας τρώνε λιγότερο κρέας. Προφανώς ο καθένας θα το διαχειριστεί όπως καταλαβαίνει.
Σχολιάζει ο/η