Κάθε άποψη στέκει: η Θεσσαλονίκη έχει καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, μεγαλύτερη συγκέντρωση καλών φαγητών ανά τετραγωνικό χλμ/ πληθυσμό, μεγαλύτερη παράδοση και γκάμα λόγω πολυπολιτισμικότητας, ιστορίας και άμεσότερης πρόσβασης σε αγροτική, κτηνοτροφική και θαλάσσια παραγωγή. Η Αθήνα έχει καλύτερη υψηλή γαστρονομία που όμως σπάνια αντανακλα Ελληνικότητα αλλά κυρίως αναπαράγει διεθνή πρότυπα. Γενικά θα έλεγα ότι η άποψη των NYT στέκει μια χαρά.
Σχολιάζει ο/η