ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Μπριλιο, να κάνουν οι γυναίκες το πρώτο βήμα ε; πολύ σας βολεύει αυτό με το πρόσχημα του φεμινισμού. Ε λοιπόν μάθε πως οι περισσότεροι δεν το εκτιμάνε, βολεύονται μεν δεν το εκτιμάνε δε.
Το έχω συζητήσει με φίλους μου άντρες και όλοι μου έχουν πει ότι τους ξενερώνει. Θα πάνε μεν μαυτη που θα τους την πέσει, αν τους αρέσει βέβαια, αλλά δεν θα την πάρουν στα σοβαρά.
Το πρόβλημα κατά τη γνώμη μου είναι πως είναι μεταβατική η εποχή και για τα 2 φύλα, οι απαιτήσεις στο ταβάνι, η οικονομική στενότητα, η κλεισούρα από τον κοβιντ, η δέκατετης οικονομική κρίση, όλα έχουν παίξει τον ρόλο τους. Συν ότι οι γυναίκες πλέον χωρίζουν πιο εύκολα, κάτι που σημαίνει πως είναι πάρα πολλές πλέον σε ηλικίες άνω των 30 και 40 ετών ελεύθερες, κάτι που δεν συνέβαινε πριν 30 χρόνια πχ, γιατί ήταν όλες παντρεμένες σ αυτές τις ηλικιες. Κοντολογίς αυτή η κατάσταση βολεύει τους άντρες, οι γυναίκες είναι αισθητά περισσότερες.
Γι αυτό μου κάνει εντύπωση, που λένε κάποιοι πως δεν μπορούν βρουν γυναίκα, η εποχή αυτή επιμένω ευνοεί περισσότερο τους άντρες. Για σχέση μιλάω τώρα έτσι και όχι για σκέτο σεξ, γιατί σκέτο σεξ η γυναίκα πάντα θα βρίσκει ευκολότερα σε σχέση μ έναν άντρα και 100 ετών να πάει.

Σχολιάζει ο/η