Διάβασα την εξομολόγηση σου και νεύριασα παρα πολύ.
Καταλαβαίνω οτι είναι ο πρώτος σου, ειστε 3 χρόνια μαζι (μεγάλο λάθος) και οτι έχεις συνδεθεί συναισθηματικά μαζι του.. λυπαμαι που θα στο πω αυτο κ αι ας ακουστει σκληρό αλλα...
ΣΕ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ.. ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ (ΥΓΕΙΗΣ)
Τρεχα μακρια του
Καταλαβαίνεις οτι αυτος ο άνθρωπος δεν σε σέβεται και δεν σε αγαπάει,??? Του επιτρέπεις να σου συμπεριφέρεται σαν να είσαι κομμάτι κρέας με αποτέλεσμα να μη σέβεσαι ΕΣΥ τον εαυτο σου
Του δίνεις το σωμα σου ... για να τον ικανοποιείς και να περνάς εσυ απαίσια??. Το σωμα σου ειναι πολύτιμο, εσυ είσαι πολύτιμη, δε του αξίζεις!! Το σεξ είναι κατι πανέμορφο, και πρεπει να το απολαμβάνεται και οι δυο σας.
Η ηλικία σου δεν επιστέφει πισω, μη χαραμας τη νεότητα σου , τη ψυχική και σωματική σου υγειά για αυτον τον αγοράκι που δεν ξερει πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα. Και πολυ ασχολήθηκες μαζί του..
Επισης
Ναι, θα ξανα βρεις γκόμενο. Δεν τελειώνει η ζωη στον πρώτο αλλα ξεκίνα λιγο πρώτα με το να θέτεις ορια στους ανθρώπους γυρω σου και με το να μαθεις να σέβεσαι και να αγαπας τον εαυτο σου γιατι θα πέφτεις παλι στην ιδια λούπα.
Σου αξίζει/ Μας αξίζει ενας άνθρωπος που μας αγαπάει και φροντίζει πραγματικά
Ουφ τα ειπα

Σχολιάζει ο/η