Όπως έχω ξαναπεί, δεν μπορώ συμβουλές τύπου "να αγαπάτε να σέβεστε να κάνετε να ράνετε" από ανθρώπους που έχουν διαλύσει ό,τι μπορεί να διαλυθεί. Επίσης παραδέχομαι δημοσίως και έχοντας σώας τα φρένα ότι δεν με συγκινούν τέτοιου είδους τοποθετήσεις από ανθρώπους που είδαν το φως το αληθνό επειδή έφαγαν "απανωτά χτυπήματα". Αν χρειάζεσαι οποιοδήποτε χτύπημα για να καταλάβεις ότι είσαι αγριάνθρωπος, καληνύχτα. Επίσης με εντυπωσιάζει ότι έχουμε ακούσει άπειρες φορές ανθρώπους να λένε ότι κακοποίησαν άλλους επειδή:
α) τους καλόμαθαν οι γονείς.
β) τους κακόμαθαν οι γονείς
γ) τους παραμέλησαν οι γονείς
δ) τους φέρθηκαν άσχημα οι γονείς.
Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι το ότι το κοινό σημείο όλων αυτό ΔΕΝ είναι η κοινή αντιμετώπιση. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει κανείς ότι όποιος άνθρωπος έχει συναισθηματικά εκβιάσιμους γονείς θα το εκμεταλλευτεί και θα αποκτήσει κωλοχαρακτήρα. Ζητώ συγγνώμη Εξομολογούμενε τα γράφω όπως τα σκέφτομαι, ελπίζω να επιτρέπεις. Για την ακρίβεια είμαι σίγουρη ότι επιτρέπεις, αν σκεφτώ τις πράξεις σου δεν θα είσαι δα και τόσο μυγιάγγιχτος. Να εδώ πίνοντας την Μέντα μου μπήκα να σερφάρω και έπεσα πάνω στην Εξομολόγησή σου. Προσωπικά εμένα ούτε με καταπλήσσει η "ειλικρίνειά" σου ούτε νομίζω ότι χρειάζεται... θάρρος να περιγράφουμε ανώνυμα παραβατικές συμπεριφορές. Ούτε καν επώνυμα απαιτεί κάτι τέτοιο "θάρρος", Δηλαδή σε όσους φέρονται ειλικρινώς απάνθρωπα μπροστά στα μάτια όλων,τι πρέπει να κάνουμε; Να τους στήσουμε άγαλμα ανδρείας; Λέω ρε παιδί μου, μήπως τους το χρωστάμε επειδή φέρονται με ειλικρίνεια.
Που λέτε Παίδες συχνά σκέφτομαι τι ωραία που ήταν παλιότερα φτιαγμένος αυτός ο κόσμος. Είχες ένα ρόπαλο πρόχειρο και το τράβαγες στο δόξα πατρί όταν χρειαζόταν. Τέλος της ιστορίας, σε λίγο άναβες φωτιά να ψήσεις το βραδινό σου στην ωραία σου σπηλιά. Πρακτικές εποχές μη μου πείτε. Πάντως να ξέρετε προσωπικά δεν είμαι εντελώς πολιτισμένη, μην με βλέπετε έτσι. Δηλαδή όταν παρατηρώ κάποιον πυροβολημένο να φέρεται ως τέτοιος, δεν πρόκειται να του πω ΕΥΓΕΝΙΚΑ να προσποιηθεί ότι είναι άνθρωπος. Νοσταλγώ πολύ ένα ρόπαλο τέτοιες στιγμές αλλά τι να κάνεις; Είσαι υποχρεωμένος να περιοριστείς σε άλλες πιο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ τακτικές. Κακώς αν με ρωτάτε. ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ.

Νόστιμη ήταν η Μέντα μου, πάω να φτιάξω άλλη μια.

Σχολιάζει ο/η