Bubblegum,
διάβασα ολη την εξ. και μάλιστα 2 φορές για να εντοπίσω αν κάπου είναι κάτι στη συνέχεια που αλλάζει το ρεπερτόριο.
Ο καθένας βεβαια μπορεί να γράφει εδώ τις εμπειρίες του, σκέψεις του, κτλ. Οταν αφήνει ανοιχτά τα σχόλια θεωρώ ότι είναι έτοιμος να ακούσει διάφορες απόψεις, που ενδεχομένως δε θα του χαϊδέψουν τα αυτιά. Αλλιώς ας κλείνει τα σχόλια να κάνει ένα μονόπρακτο.

Ερωτικές απογοητευσεις είχαμε οι περισσότεροι στα 19 μας. Σε αυτή την ηλικία όλα μας φαίνονται πρωτόγνωρα και μεγεθυμένα. Στα 28 μας όμως έχουμε ξεπεράσει την περίοδο της μετεφηβειας και μπορούμε να σκεφτούμε πιο ώριμα.

Όταν υπάρχει έλλειψη εμπειριών τείνει ο άνθρωπος να κοιτάει πίσω του και να τα αναμασά όλη την ώρα. Αν η ζωή σου είναι γεμάτη και κάθε μέρα έχεις να αντιμετωπίσεις κάτι καινούργιο δεν κάθεσαι να θυμάσαι μια σχέση 8 μηνών που είχες στα 19 σου οταν πλέον κοντεύεις τα 30. Μέχρι τότε πρέπει να έχουν μεσολαβήσει πολλά άλλα θέματα και μάλιστα σοβαρότερα, όπως επαγγελματική αποκατάσταση, δημιουργία οικογένειας, κτλ.

Αυτο που πρέπει να κάνεις είναι να ποσπαθείς να βρεις νεα ενδιαφέροντα, να κάνεις νέες γνωριμίες και να στοχεύεις στην αυτοβελτιωση σου χωρίς να έχεις την ανάγκη να κλαιγεσαι για τα περασμένα.
Δεν ξέρω γιατί τα αυτονόητα για ορισμένους χρειάζονται ειδική επεξήγηση και ολόκληρα κατεβατά.

Σχολιάζει ο/η