Ποιο είναι το πρόβλημα δεν καταλαβαίνω. Ναι, όποιος είπε ότι οι γυναίκες δεν κοιτάζουν την εξωτερική εμφάνιση, είπε κοτσάνα. Προφανώς και κοιτάζουν, ίσως όχι στον βαθμό που κοιτάζουν οι άνδρες, αλλά κοιτάζουν. Και έχουν το δικαίωμα να έχουν τα γούστα τους.
Άραγε εσύ δεν κοιτάς την εξωτερική εμφάνιση; Δεν κοιτάς πράγματα όπως πχ τα οπίσθια, το στήθος ή το σώμα γενικότερα; Μόνο τον εσωτερικό κόσμο κοιτάς;
Το βρίσκεις άδικο; Γιατί; Αν λ.χ. κοιτούσαν το μυαλό, πάλι δεν θα ήταν άδικο για τους άνδρες που γεννήθηκαν λιγότερο έξυπνοι; Για να μην σχολιάσω ότι όταν ενδιαφέρονται για την επαγγελματική επιτυχία ή την οικονομική κατάσταση του άνδρα θεωρούνται που.. νες.
Τώρα σχετικά με τις μέτριες όπως λες γυναίκες, οι οποίες θέλουν τον κούκλο κλπ, και πάλι δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Ο καθένας μπορεί να στοχεύει όπου θέλει. Τώρα αν οι πιθανότητες να πετύχουν το στόχο τους είναι λίγες, εεε δικό τους πρόβλημα είναι. Πόσες φορές όμως βλέπεις στο δρόμο ζευγάρια που ο ένας από τους δύο είναι πολύ πιο όμορφος από τον άλλο; Εγώ πάρα πολύ συχνά.
Αν όμως μπει ένας άνθρωπος στη διαδικασία των εκπτώσεων προκειμένου να του είναι πιο εύκολο να βρει σύντροφο, θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση του πριν καν αυτή αρχίσει. Θα χαλάσει τη μαγεία.

Σχολιάζει ο/η