«Κωνσταντίνε σε 5 έρχεται το σχολικό σου! Πες στο μπαμπά «γεια» και φύγαμεεε!». Κάπως έτσι ξεκινά το πρόγραμμα της ημέρας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, για να συνεχίσει η υπόλοιπη μέρα στο γραφείο και να επιστρέψουμε στο σπίτι το απόγευμα. Τα υπόλοιπα λίγο πολύ γνωστά: φαγητό για την τετραμελή οικογένεια -με την τετράποδη Λούσυ σε θέση πρωταγωνίστριας στο καστ-, διάβασμα με τον Κωνσταντίνο πότε εγώ, πότε ο Χάρης, βόλτα τη Λούσυ στο πάρκο και όλα εκείνα που συνθέτουν τα βασικά στο ημερήσιο, καθημερινό οικογενειακό μας πρόγραμμα.

 

Ώσπου ήρθε στη ζωή μου η καλλισθενική γυμναστική. Ή μάλλον γεννήθηκε η επιθυμία για να μπει στη ζωή μου, ένας μοναδικός τρόπος εξάσκησης που θα μου χάριζε -εκτός από την σωματική ισορροπία που απαιτεί η πρακτική της- και τη σμιλευμένη, μυώδη σιλουέτα την οποία πάντα ονειρευόμουν.

 

Πρώτα όμως έπρεπε να λυθεί η εξίσωση που θα μου χάριζε μία ώρα ελεύθερου χρόνου 3 φορές την εβδομάδα. «Άλυτη», ήταν η απάντηση της κολλητής μου η οποία με 4 μήνες εξάσκησης κόντευε αν γίνει σαν τη Marialye Trottier (τρόπος του λέγειν εννοείται) κι εγώ να σκάω από ζήλεια μου. «Εγώ δεν έχω ακόμα παιδί και ο γάτος μου βγαίνει βόλτα μόνος του!», συμπλήρωσε με ένα πονηρό γελάκι. «Δυστυχώς έχει δίκιο» πρόλαβα να σκεφτώ, όταν ένας εκκωφαντικός θόρυβος κάλυψε το βογγητό απογοήτευσης που ακολούθησε αυθόρμητα τη θλιβερή μου διαπίστωση. «Μαμά τρέχα! Το πλυντήριο τρίζει ολόκληρο. Πρέπει να είναι πολύ άρρωστο!». Αυτά ήταν τα τελευταία σημεία ζωής που έδωσε το πλυντήριο-ενθύμιο της πρότερης εργένικης ζωής μου, μέχρις ότου ο τεχνικός επιβεβαιώσει τον οριστικό του θάνατο.

 

The «me time» project

 

Είχαν, δεν είχαν περάσει τρεις μέρες και από το καλάθι με τα άπλυτα, τα ρούχα έμοιαζαν να θέλουν να το βάλουν από μόνα τους στα πόδια με προορισμό το πλυντήριο. Το θέμα είναι ποιο πλυντήριο;;; Η θέση του στο μπάνιο ήταν από προχθές κενή κι ο αντικαταστάτης του ακόμα άφαντος... «Έκπληξηηηηη!». Το QuickDrive™ της Samsung μπήκε με πρωτοβουλία του Χάρη στη ζωή μας -ε, ναι, οκ Μαράκι μου, συνέβαλε και η επέτειός μας- και... την άλλαξε: πλένοντας στο μισό χρόνο από οποιοδήποτε άλλο πλυντήριο ρούχων, εξοικονομώ τον υπόλοιπο χρόνο για μένα. Χωρίς τον παραμικρό συμβιβασμό! Καθαρίζοντας τέλεια χάρη στις πολλαπλές περιστροφικές κινήσεις του κάδου, το σύστημα ψεκασμού για γρήγορο ξέβγαλμα αλλά και τις ειδικές κυψέλες του κάδου για πιο γρήγορο στύψιμο, το QuickDrive™ φροντίζει τα ρούχα μας καλύτερα κι από μένα!

 

Και... όχι μόνο! Με χαμηλή κατανάλωση, μπορώ να το προγραμματίζω από το κινητό μου για το πότε θα ξεκινήσει -ώστε όταν γυρνάω από τη γυμναστική τα ρούχα να είναι έτοιμα για άπλωμα-, ενώ αν ανακαλύψω κάποιο άπλυτο μπλουζάκι του μικρού κάτω από το κρεβάτι -αλιμονό σου Λούσυ με τις αταξίες σου-, μπορώ να το προσθέσω ακόμα κι αν έχει ξεκινήσει το πλυντήριο χάρη στο ΑddWash πορτάκι του! Φανταστικό; Το καλύτερο; Με το QuickDrive™ μπορείς μέσα στην ίδια μέρα να βάλεις παραπάνω πλυντήρια και να τελειώνεις με τα πλυσίματα της εβδομάδας μια και καλή. Έτσι αν μια κοινή πλύση διαρκεί περίπου 2,5-3 ώρες, τώρα πια μπορώ να βάλω 2 πλυντήρια στο ίδιο χρονικό διάστημα ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξω! Για να μην σχολιάσω το μαγικό SUPER SPEED πρόγραμμα των 39' με τέλεια καθαριστικά αποτελέσματα...

 

The «me time» project

 

 

Ανάμεσα στα plus της hi-tec τεχνολογίας του QuickDrive™ , είναι και η εφαρμογή Q-rator™ στο κινητό μου: για να μου προτείνει το κατάλληλο πρόγραμμα (βοηθός πλύσης) ανάλογα με τα ρούχα που θέλω να πλύνω, να μπορώ να προγραμματίσω εξ' αποστάσεως πότε θέλω να τελειώσει η πλύση μου ή να αλλάξω κάποια ρύθμιση (προγραμματισμός πλύσης)! Επιπλέον συντηρεί το πλυντήριο και μου προτείνει λύσεις αν τυχόν παρουσιαστεί κάποιο λειτουργικό πρόβλημα (εφαρμογή «βοηθός επίλυσης προβλημάτων»).


Εxtra bonus το νέο αγαπημένο μου χόμπυ παρέα με την κολλητή μου. Το «me time» project, ερρίφθη... Τhank you QuickDrive™!

 

The «me time» project

 

 QuickDrive™ 's Plus:


1. 10 χρόνια εγγύηση (στο μοτέρ).
2. Ενεργειακή κλάση Α+++ (-40%) και 20% εξοικονόμηση στην κατανάλωση ενέργειας.
3. Διαθέτει προγράμματα ατμού: Δυνατότητα για φρεσκάρισμα και απολύμανση με ατμό ώστε να αφαιρούνται οι λεκέδες και να απομακρύνεται η βρωμιά, το 99,9% των βακτηρίων και να απενεργοποιούνται τα αλλεργιογόνα.
4. Η σειρά QuickDrive™ διαθέτει και πλυντήριο-στεγνωτήριο με τεχνολογία AirWash και γρήγορο πρόγραμμα Super Speed σε 3 ώρες (Πλύσιμο/Στέγνωμα)».

 

The «me time» project