Το ZAF και το School ενώνουν τις δυνάμεις τους για νόστιμο delivery στο σπίτι σας

Το ZAF και το School ενώνουν τις δυνάμεις τους για νόστιμο delivery στο σπίτι σας Facebook Twitter
0

Το School & το Zaf ενώνουν της δυνάμεις τους και μας χαρίζουν στιγμές χαράς και απόλαυσης από την γειτονιά του κέντρου που όλοι αγαπήσαμε, τώρα στο σπίτι μας.

Πιθανότατα να έχετε κάνει ένα πέρασμα από το ZAF και το school στην πλατεία Αγίας Ειρήνης. Στο ZAF, γνωστό για τον φρεσκοκομμένο καφέ του και τα διάσημα πρωινά του «Brunch Around the World», που έχουν πρωταγωνιστήσει από τα πιάτα μας μέχρι και στην τηλεόραση, αλλά και στο School, με την αυθεντική ιταλική πίτσα που έχει γίνει talk of the town.

Το ZAF και το School ενώνουν τις δυνάμεις τους για νόστιμο delivery στο σπίτι σας Facebook Twitter

Τώρα, μέσα από τη συνεργασία τους και τις πλατφόρμες Wolt και efood, μπορείτε από το πρωί να απολαύσετε τον 100% arabica καφέ σας μαζί με ένα «morning lovers» πρωινό και να συνεχίσετε την μέρα σας με ζυμαρικά De checco σε γνήσιες ιταλικές συνταγές, που δεν θα βρείτε πουθενά άλλου. Τέλος, μπορείτε να απολαύσετε νόστιμη πίτσα με λεπτή ζύμη, ψημένη στον πετρόφουρνο με αγνά υλικά και σε διάσταση 35cm.

Zaf & School: Πλατεία Αγίας Ειρήνης 8

Τηλ: 210-3251444 Για παραλαβή από το κατάστημα

Wolt & efood για αποστολή στο γραφείο η στο σπίτι

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλαδα

Market news / Η Skyserv ανακοινώνει την πραγματοποίηση των Skyserv Career Days στην Ελλάδα

Η Skyserv Handling Services, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της επίγειας εξυπηρέτησης αεροσκαφών και επιβατών, διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τα Χανιά, τη Ρόδο και την Κέρκυρα.
THE LIFO TEAM