«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ»

«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» Facebook Twitter
0

Από τη Δευτέρα, 4 Ιουλίου, μια νέα δυναμική ομάδα εργαζομένων εντάχθηκε στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, καθώς ολοκληρώθηκε η φάση αξιολόγησης και επιλογής του προγράμματος 12μηνης έμμισθης απασχόλησης «ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ». 

Οι 14 επιτυχόντες προκρίθηκαν μέσα από μια απαιτητική διαδικασία και με όρους απόλυτης διαφάνειας, με βάση τα υψηλά κριτήρια που θέτει διαχρονικά ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ.

Κατά τη διάρκεια προγράμματος, οι νέοι εργαζόμενοι θα κληθούν να ανταπεξέλθουν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας. Μέσω συνεχούς εκπαίδευσης θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τεχνογνωσία και εφόδια για το μέλλον, να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να διεκδικήσουν μία θέση στον Όμιλο ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ, ανάλογα με τις υπάρχουσες ανάγκες. 

Οι νέοι εργαζόμενοι θα έχουν τα ίδια δικαιώματα, αλλά και τις ίδιες υποχρεώσεις με κάθε εργαζόμενο του Ομίλου και θα αποτελούν τη «νέα δύναμη» στις Διευθύνσεις Οικονομικών, Χρηματοοικονομικών, Εμπορικής Διεύθυνσης, Επικοινωνίας & Marketing, Ανθρώπινου Δυναμικού, Προμηθειών, Logistics και Εξαγορών& Συγχωνεύσεων.

Μέσα σε αυτούς τους 12 μήνες θα ζήσουν από κοντά τις προκλήσεις ενός ανταγωνιστικού, αλλά και δυναμικού περιβάλλοντος, και θα ενταχθούν στην εταιρική κουλτούρα του Ομίλου που προάγει την πρωτοβουλία, την πρωτοπορία, την καινοτομία και την επιχειρηματική αριστεία.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Ομίλου ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ που έχει ως στόχο να προσφέρει μία επιλογή διεξόδου στους νέους και τις νέες που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και να ανοίξει δρόμους καριέρας, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να παραμείνουν στη χώρα μας.

Σε συνδυασμό με το πρόγραμμα ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ από την ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ της ΕΛΛΑΔΟΣ που ήδη ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο και είναι σε εξέλιξη η κατάθεση βιογραφικών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ αποδεικνύει πως η εμπιστοσύνη στους νέους, δημιουργεί καταξιωμένους επαγγελματίες που με τη σειρά τους θα ανταποδώσουν αξία στην ελληνική κοινωνία και οικονομία.

 

«ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ» Facebook Twitter

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Market news / Share a Coke: Η εμβληματική καμπάνια της Coca-Cola επιστρέφει και δίνει το όνομα σου στο φετινό καλοκαίρι

Η Coca-Cola εμπνέεται από την μουσική και συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, για 3η διαδοχική χρονιά, τοποθετώντας την gen-z στο επίκεντρο της νέας της παγκόσμιας καμπάνιας.
THE LIFO TEAM
Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Market news / Σύγκρινε τώρα τιμές για όλα τα ελικόπτερα της Ελλάδας, online

Ένα χρόνο μετά την έναρξη των πρώτων τακτικών πτήσεων με ελικόπτερο στην Ελλάδα, η hoper διευρύνει σημαντικά τις υπηρεσίες της, δίνοντας πλέον στο επιβατικό κοινό τη δυνατότητα να κλείσει online ιδιωτικές πτήσεις και με συνεργαζόμενους αερομεταφορείς – γρήγορα, απλά και με πλήρη διαφάνεια.
THE LIFO TEAM
Cream Crackers Παπαδοπούλου   Πως η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Market news / Cream Crackers Παπαδοπούλου: Πώς η επιλογή ενός σνακ γίνεται ... Απλά, Τραγανά, Τετράγωνα.

Με πρωταγωνίστρια την αγαπημένη ηθοποιό Έλενα Χαραλαμπούδη, γνωστή και ως «5 Minute Mum», τα Cream Crackers ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ στη νέα τους καμπάνια, μας υπενθυμίζουν ότι παρόλο που  oι επιλογές είναι πολλές, το σνακ δεν θέλει και τόση σκέψη
LIFO NEWSROOM
Η Praktiker Hellas ενισχύει το Πρόγραμμα «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη» με στρατηγικές συνεργασίες για την αστική βιωσιμότητα

Market news / «Το Σπίτι μας Αλλάζει την πόλη»: Η Praktiker Hellas διευρύνει το πρόγραμμα με στρατηγικές συνεργασίες

Με τη συμμαχία της We4all και του Δήμου Αγίας Παρασκευής, η Praktiker δρομολογεί για το 2025 ουσιαστικές παρεμβάσεις για τη βιοποικιλότητα, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και τη διαμόρφωση βιώσιμων αστικών κοινοτήτων.
THE LIFO TEAM