Μέχρι σήμερα για να έχει μια εταιρεία επαγγελματική παρουσία στα social media είχε 3 επιλογές:


1. Να διαχειριστεί μόνη της, τις σελίδες της, και να έχει μια στοιχειώδη παρουσία με μέτρια ή αδιάφορα, συνήθως, αποτελέσματα


2. Να συνεργαστεί με κάποιον freelancer, που μπορεί να της προσφέρει υπηρεσίες social media σε καλές τιμές αλλά όχι και την σιγουριά, την αξιοπιστία ή την τεχνογνωσία μιας οργανωμένης εταιρείας


3. Να συνεργαστεί με μια εξειδικευμένη εταιρεία και να το πληρώσει ανάλογα. Το μέσο κόστος διαχείρισης μιας εταιρικής σελίδας στο Facebook κυμαίνεται από 300€ έως 1200€, ανάλογα τις ανάγκες και το μέγεθος της εταιρείας.


Η Social Active, αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει τη δημιουργία περιεχομένου στα Social Media από 99€/μήνα, ΜΟΝΟ.

 

Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA


Ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η ελληνική start up, έχει διαμορφώσει 3 εναλλακτικά μηνιαία οικονομικά πακέτα για να επιλέξουν οι πελάτες της αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.


• 10 posts τον μήνα με 99€
• 16 posts τον μήνα με 149€
• 27 posts τον μήνα με 249€


Οικονομία, Ταχύτητα και Ευκολία μαζί!


Μάλιστα, η Social Active λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μια πρωτοποριακή Online Πλατφόρμα, μέσα από την οποία γίνεται εύκολα η όλη διαδικασία έγκρισης και δημοσίευσης των post των πελατών της.


Ο πελάτης μπορεί να δώσει έγκριση ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο (χωρίς καν να κάνει login ή να κατεβάσει κάποια εφαρμογή).


Μια ομάδα από ειδικούς (Designer, copywriter, marketer) χαράσσει την social media στρατηγική κάθε πελάτη και στην συνέχεια δημιουργεί το μηνιαίο πλάνο δημοσιεύσεών του.

 

Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA


O πελάτης, φυσικά, εγκρίνει κάθε post πριν δημοσιευτεί στη σελίδα του!


Η Social Active έρχεται να δώσει λύση και να βοηθήσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν την εικόνα τους στα social media, προσφέροντας υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα σε πολύ οικονομικές τιμές.


Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα οικονομικά πακέτα που η Social Active προσφέρει: www.socialactive.gr , www.facebook.com/socialactive/