Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA

Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA Facebook Twitter
0

Μέχρι σήμερα για να έχει μια εταιρεία επαγγελματική παρουσία στα social media είχε 3 επιλογές:


1. Να διαχειριστεί μόνη της, τις σελίδες της, και να έχει μια στοιχειώδη παρουσία με μέτρια ή αδιάφορα, συνήθως, αποτελέσματα


2. Να συνεργαστεί με κάποιον freelancer, που μπορεί να της προσφέρει υπηρεσίες social media σε καλές τιμές αλλά όχι και την σιγουριά, την αξιοπιστία ή την τεχνογνωσία μιας οργανωμένης εταιρείας


3. Να συνεργαστεί με μια εξειδικευμένη εταιρεία και να το πληρώσει ανάλογα. Το μέσο κόστος διαχείρισης μιας εταιρικής σελίδας στο Facebook κυμαίνεται από 300€ έως 1200€, ανάλογα τις ανάγκες και το μέγεθος της εταιρείας.


Η Social Active, αλλάζει τα δεδομένα και προσφέρει τη δημιουργία περιεχομένου στα Social Media από 99€/μήνα, ΜΟΝΟ.

Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA Facebook Twitter


Ανάλογα με το είδος και τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, η ελληνική start up, έχει διαμορφώσει 3 εναλλακτικά μηνιαία οικονομικά πακέτα για να επιλέξουν οι πελάτες της αυτό που τους ταιριάζει καλύτερα.


• 10 posts τον μήνα με 99€
• 16 posts τον μήνα με 149€
• 27 posts τον μήνα με 249€


Οικονομία, Ταχύτητα και Ευκολία μαζί!


Μάλιστα, η Social Active λανσάρει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μια πρωτοποριακή Online Πλατφόρμα, μέσα από την οποία γίνεται εύκολα η όλη διαδικασία έγκρισης και δημοσίευσης των post των πελατών της.


Ο πελάτης μπορεί να δώσει έγκριση ακόμα και από το κινητό του τηλέφωνο (χωρίς καν να κάνει login ή να κατεβάσει κάποια εφαρμογή).


Μια ομάδα από ειδικούς (Designer, copywriter, marketer) χαράσσει την social media στρατηγική κάθε πελάτη και στην συνέχεια δημιουργεί το μηνιαίο πλάνο δημοσιεύσεών του.

Μια ελληνική Start Up αλλάζει τα δεδομένα στη διαχείριση των SOCIAL ΜΕDIA Facebook Twitter


O πελάτης, φυσικά, εγκρίνει κάθε post πριν δημοσιευτεί στη σελίδα του!


Η Social Active έρχεται να δώσει λύση και να βοηθήσει μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν την εικόνα τους στα social media, προσφέροντας υπηρεσίες δημιουργίας περιεχομένου στα κοινωνικά δίκτυα σε πολύ οικονομικές τιμές.


Aν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις υπηρεσίες και τα οικονομικά πακέτα που η Social Active προσφέρει: www.socialactive.gr , www.facebook.com/socialactive/

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Market news / Τράπεζα Πειραιώς: Η γυναίκα στην επιχειρηματικότητα και την αγορά εργασίας

Η νέα μεγάλη τοιχογραφία σε κτίριο που βρίσκεται στην οδό Πανεπιστημίου 31 απέναντι από την εμβληματική «τριλογία» (Πανεπιστήμιο, Ακαδημία, Βιβλιοθήκη), δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία της Τράπεζας Πειραιώς και φέρει την υπογραφή του διεθνούς φήμης street artist Atek.
THE LIFO TEAM
Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Market news / Η Huawei παρουσίασε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας σε μία φαντασμαγορική εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη

Tο νέο απόλυτα φορητό laptop 16 ιντσών HUAWEI Matebook D16, το ελαφρύτερο αναδιπλούμενο smartphone HUAWEI Mate Xs 2 και άλλα προϊόντα με τεχνολογία αιχμής ήταν οι πρωταγωνιστές.
THE LIFO TEAM
Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Market news / Γιατί το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας είναι η ιδανική επιλογή για σπουδές εκτός Ελλάδας

Το Γραφείο Ενημέρωσης και Εγγραφών Ελλάδας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου δια ζώσης Ημερίδων Ενημέρωσης με ενδιαφερόμενους φοιτητές στην Ελλάδα.
THE LIFO TEAM
Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Market news / Νέα έκθεση της Deloitte: Οι προσπάθειες ένταξης των LGBT+ έχουν θετικό αντίκτυπο στο χώρο εργασίας, ωστόσο οι προκλήσεις εξακολουθούν να υφίστανται

Ερευνώντας 600 ερωτηθέντες από οργανισμούς που εκτείνονται σε 12 γεωγραφικές περιοχές και ασχολούνται με ποικίλους τομείς, η έρευνα παρέχει ένα «στιγμιότυπο» των εμπειριών που έχουν βιώσει εργαζόμενοι που ανήκουν στην LGBT+ κοινότητα.
THE LIFO TEAM
Ψωνίζω στη γειτονιά και στηρίζω τις μικρές επιχειρήσεις!

Market news / «Ψωνίζω στη γειτονιά»: Το πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς που στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις

Ήδη 25.000 μικρές επιχειρήσεις είναι μέλη του προγράμματος και της αναπτυσσόμενης αυτής κοινότητας απολαμβάνοντας οφέλη και προνόμια  χωρίς καμία επιβάρυνση.
THE LIFO TEAM
ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Market news / ΙΑΣΩ Παίδων: Η μοναδική ιδιωτική Παιδιατρική Κλινική με Χρυσό βραβείο στα πρότυπα της Παγκόσμιας Πρωτοβουλίας Child Friendly Healthcare Initiative

Το Child Friendly Healthcare Initiative είναι μια παγκόσμια πρωτοβουλία με την οποία αναγνωρίζεται η δέσμευση των πιστοποιημένων νοσοκομείων προς τα δικαιώματα των παιδιών και την ποιότητα της περίθαλψης.
THE LIFO TEAM
Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Market news / Αυτό το καλοκαίρι βουτήξτε στη μαγεία της θάλασσας με το limited edition Hendrick’s NEPTUNIA Gin

Πιστό στον ασυνήθιστο χαρακτήρα του Hendrick’s, με ένα πρόσθετο μίγμα παραθαλάσσιων βοτάνων της περιοχής, το Hendrick’s NEPTUNIA Gin συνδυάζει ένα απαλό τελείωμα εσπεριδοειδών με μια ιδιαίτερη πινελιά μακρινής θαλάσσιας αύρας.
THE LIFO TEAM
DIRTY LAUNDRY Καλοκαίρι 2022 FREEDOM BEYOND REALITY

Market news / Η νέα καμπάνια ρούχων της DIRTY LAUNDRY για το καλοκαίρι του 2022 είναι ένας εικονογραφημένος οδηγός απόλυτης ελευθερίας

Τα cool t-shirts, οι βερμούδες και άνετα παντελόνια της DIRTY LAUNDRY, που τα τελευταία χρόνια έχουν κατακτήσει τους άντρες και τώρα γοητεύουν και τις γυναίκες, για τις οποίες έχει δημιουργηθεί μια πλήρης και ολοκληρωμένη σειρά.
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ