Η

εταιρεία είναι πάντα ένα βήμα μπροστά και φέρνει τεχνολογία υψηλών προδιαγραφών σε προσιτή τιμή και αυτό φαίνεται από τα εκπληκτικά αποτελέσματα που έφερε στην αγορά η τελευταία σειρά smartphone realme 8. Η realme σχεδιάζει και φέρνει καινοτόμες συσκευές σε προσιτές τιμές, ο συνδυασμός των δύο αυτών είναι που την κάνει να ξεχωρίζει στην νέα γενιά. Αυτή η χρονιά ξεκίνησε δυνατά για την realme, φέρνοντας το realme 8 Pro το οποίο έρχεται με  κάμερα 108MP, και το realme 8 με νεανικό μοντέρνο σχεδιασμό, και τώρα ετοιμάζεται να "διαδώσει" την τεχνολογία 5G με την επερχόμενη κυκλοφορία της συσκευής realme 8 5G και τη στρατηγική "All in 5G".  

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η realme στην Ελλάδα κατάφερε πέρυσι να φτάσει στο Top 5 σύμφωνα με την Canalys ενώ ακόμη κέρδισε το βραβείο Προϊόν Της Χρονιάς για το realme 7 Pro. Αυτή η κατάταξη στο Top 4, είναι ένα νέο ορόσημο, και θέτει τον πήχη αρκετά ψηλά, για πολλά ακόμη επιτεύγματα που επιφυλάσσει το μέλλον.

 

Η realme, το ανερχόμενο αστέρι του τεχνολογικού κλάδου, εισέρχεται στο TOP 4 σε Ελλάδα, Τσεχία και Σλοβενία σύμφωνα με την Canalys

 

Ο Madhav Seth, Διευθύνων Σύμβουλος της realme στην Ευρώπη σημείωσε σχετικά:

«Ενσαρκώνοντας το πνεύμα του 'Dare to Leap', η realme είναι το πάντρεμα των καλύτερων επιδόσεων και των μοντέρνων σχεδίων, σε προσιτές τιμές. Είμαστε σίγουροι ότι τα προϊόντα και η στρατηγική μάρκετινγκ της realme είναι αποτελεσματικά ακόμη και σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Η realme θα συνεχίσει να παρέχει έναν βέλτιστο συνδυασμό τολμηρών, καινοτόμων σχεδίων και μία ισορροπημένη ενσωμάτωση μεταξύ λογισμικού και υλικού, ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας γενιάς.