Η FRONERI υποστηρικτής του «No Finish Line Athens 2022» στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί»

Η FRONERI υποστηρικτής του “No Finish Line Athens 2022” Στηρίζει το «Μαζί για το Παιδί» Facebook Twitter
0

Η FRONERI έδωσε δυναμικό παρών στο 6ο No Finish Line Athens, που έλαβε χώρα στην «Αγορά του Καλατράβα» στο ΟΑΚΑ από την Τετάρτη 25 Μαΐου έως την Κυριακή 29 Μαΐου 2022, ως ένας από τους μεγάλους υποστηρικτές του θεσμού.

Παράλληλα, εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα 100 ωρών, περπατώντας ή/και τρέχοντας με στόχο να διανύσουν χιλιόμετρα αγάπης που θα μεταφραστούν σε χρηματική προσφορά προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ενώ με τη συμμετοχή τους σκοπό είχαν να συμβάλλουν ουσιαστικά και στην καλλιέργεια κουλτούρας προσφοράς και αλληλεγγύης.

Στη φετινή διοργάνωση NFL συμμετείχαν πάνω από 10.000 εθελοντές δρομείς όλων των ηλικιών, οι οποίοι με την ολοκλήρωση της συμμετοχής τους, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μία αλλιώτικη γευστική περιπέτεια με τα νέα παγωτά Nuii που τους προσέφερε η FRONERI στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο που διατηρούσε στον χώρο.

Market news
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Market news / Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ: Νέο όνομα, νέα εμφάνιση και νέο προϊόν ΓΕΜΑΤΑ MAX για απόλαυση στο maximum

Η μάρκα Αλλατίνη ανανεώνει τα αγαπημένα Αλλατίνη ΓΕΜΑΤΑ! & τραγανά και ενισχύει την απολαυστική σειρά λανσάροντας τα ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΧ σε δύο δυνατούς γευστικούς συνδυασμούς.
THE LIFO TEAM
Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Market news / Ανακαλύψτε τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι: Μία φυσικά δροσιστική γεύση για κάθε στιγμή

Η αγαπημένη ΦΙΞ Άνευ διευρύνει το ρεπερτόριο των επιλογών μας, με 3 προτάσεις χωρίς αλκοόλ: την κλασική ΦΙΞ Άνευ με την αυθεντική γεύση μπύρας, τη ΦΙΞ Άνευ Λεμόνι και τη νέα ΦΙΞ Άνευ Σαγκουίνι.
THE LIFO TEAM