Φτιάξε τη δική σου άνοιξη στο River West

Φτιάξε τη δική σου άνοιξη στο River West Facebook Twitter
0

Η βόλτα στο River West γίνεται για μία ακόμη φορά «παιχνίδι» για τους μικρούς επισκέπτες και η άνοιξη αποκαλύπτει όλα της τα μυστικά!

Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο χρώμα και λουλούδια, δημιουργικό παιχνίδι και θεματικές δραστηριότητες που θα ταξιδέψουν μικρούς και μεγάλους σε μαγευτικούς ανθισμένους κήπους, το River West υποδέχεται φέτος την ομορφότερη εποχή του χρόνου.


Κάθε εβδομάδα, μία διαφορετική δράση με θέματα εμπνευσμένα από την μοναδικότητα της άνοιξης θα περιμένει του μικρούς επισκέπτες του εμπορικού για ατελείωτη διασκέδαση στο «ανθισμένο» stage του River West.

Μία γευστική ανθισμένη αμυγδαλιά με κολάζ από pop corn, χειροποίητοι λουλουδόκηποι και κατασκευές από τσαχπίνες μελισσούλες κάνουν την εμφάνισή τους στο ανοιξιάτικο εργαστήρι ενώ κάτω από το δέντρο του μαγευτικού κήπου, θα ζωντανεύουν μοναδικές ιστορίες γεμάτες φαντασία με ανοιξιάτικους πρωταγωνιστές μέσα από θεατρικά παιχνίδια.

Φτιάξε τη δική σου άνοιξη στο River West Facebook Twitter


Η μαγεία της άνοιξης έφτασε και για εσάς τους μεγάλους στα 3 επίπεδα καταστημάτων του River West όπου θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands με ανανεωμένες συλλογές και θα προμηθευτείτε όλα τα απαραίτητα για να ανανεώσετε στυλ, σπίτι και διάθεση.


Από τις 2 έως και τις 17 Μαρτίου, κάθε Παρασκευή (17:00 – 21:00) και Σάββατο (12:00 – 20:00), τα παιδιά παίζουν και διασκεδάζουν σε ένα λουλουδάτο σκηνικό, ενώ γονείς και συνοδοί απολαμβάνουν τη βόλτα τους στο River West.


Φτιάξε τη δική σου Άνοιξη από τις 2 Μαρτίου στο River West!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τα:

riverwest.gr

facebook.com/RiverWestOfficial

instagram.com/riverwestofficial

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ